ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Stanozolol (60x10mg) MaxPharm

Stanozolol (60x10mg) MaxPharm Покажи в цял размер

Станозолол (Winstrol) на канадската фирма MaxPharm с фармацевтично качество, на конкурентна цена! Винстрол се използва широко тъй като стимулира загубата на тегло бързо и сигурно. За феноменални резултати! 

Повече детайли

ABV0138

45,00 лв

  • Производител: MaxPharm, Canada
  • Опаковка: 60 tablets х 10mg
  • Фармацевтично наименование: Stanozolol


Обща информация за канадска Стромба (Stanozolol)/MaxPharm: 

Станозолол на MaxPharm с безкомпромисно качество, на конкурентна цена!  Този стимулант е един от любимите на много атлети. Активната съставка Stanozolol стимулира анаболните резултати и предотвратява катаболния ефект благодарение на глюкокортикоиди. Както повечето анаболни стероиди, Стромбата е получена от хормона дихидротестостерон /DHT/, изгражда плътна и качествена мускулатура без да задържа излишна подкожна вода. Това я прави страхотен стероид за “изчистващи” цикли, когато водната задръжка трябва да е минимална, да се губят мазнини като същевременно се запазва мускулната маса.

 

Действие: В добавка към изгарянето на мазнини, канадският Станозолол e особено ефикасен в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, ефективна мускулна маса и сила за късо време – в цикъл от 30 до 45 дни. Подобрява качеството на мускулите, намалява телесните мазнини като подобрява органичните процеси, които се свързват с тъканите, отлагането на калций в костите, съхранява азот, сяра, калий, натрий и вода в човешкото тяло. Станозолол дава високо ниво на  мускулен растеж, въпреки че в анаболно отношение препаратът е по-скоро мек в сравнение с други значително по-силни субстанции. Той наистина помага изключително в предсъстезателната подготовка на атлетите да спечелят максимум предимства от стероидния цикъл. Структурно Станозолол не ароматизира и не задържа вода. Широко се използва, тъй като стимулира загубата на тегло бързо и сигурно. 

 

Дозировка и стероидни схеми: Приемат се от 2 до 5 таблетки дневно в зависимост от целите и теглото Ви, т.е. от 20мг. до 50мг. всеки ден. Често се изпозва с други стероиди в зависимост от желания резултат. 

В цикли за мускулен релеф се комбинира с Тренабол 100 (Trenbolone acetate), Мастабол 200 TN (Drostanolone propionate) или Болденон/Equipoise  300 (Boldenone undecylenate). Такива комбинации помагат за сепарацията и "нацепения" вид на мускулатурата, толкова търсена от културистите. 

За мускулна маса обикновено се изпозва с по-силен андроген като Dianabol TN (Methandienone)Тестовис TN (Testosterone propionate), Анадрол 50 TN (Oxymetholone) или Дека-Дураболин (Nandrolone decanoatе). Тук Стромба TN ще балансира цикъла като дава добър анаболен ефект с по-слаба естрогенна активност отколкото самостоятелният прием на тези стероиди.

 

Подобни продукти: Станозолол (100х10mg), Canadian Pharmaceuicals; Стромбафорт/БалканФармаСтромба/Станозолол/ЕстофармаСтаноболон депо/ФармтекСтаноболон Рапид/Фармтек

 

Повече за Станозолол ще научите тук.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.