ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Stanozolol (100x10mg) TN Pharma

Американскa Стромба на TN Pharma (Trusted nutrients) с популярно име Винстрол, с оригинално качество и концентрация. Стромба TN гарантира феноменални  резултати, които ще надминат Вашите очаквания! ТОП ЦЕНА! 

Повече детайли

ABV0365

69,00 лв

  • Производител: TN Pharma, USA
  • Опаковка: 100 таблетки х 10mg
  • Фармацевтично наименование: Stanozolol
 

Обща информация за американски Станозолол/Стромба/Winstrol: 

Стромба на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients), популярна под името Винстрол (таблетки), е анаболен стероид, производен на дихидротестостерон (DHT). Разработен е от Winthrop Laboratories (Sterling Drug) през 1962 г. и е лицензиран от  Федералната Агенция по Храните и Лекарствата на САЩ (FAFD, USA).

За разлика от повечето инжекционни стероиди, станозолол не е естерифициран и се продава като суспензия или в таблетна форма. При орален прием той е много ефикасен, тъй като C17-α-алкилирането позволява на хормона да оцелее след първото преминаване през черния дроб.


Действие: Станозолол TN дава високо ниво на мускулен растеж, въпреки че в анаболно отношение този стимулант е по-скоро умерен в сравнение с други значително по-силни субстанции. Станозолол помага изключително в предсъстезателната подготовка на атлетите да спечелят максимум предимства от стероидния цикъл. Структурно Станозолол Tn-Pharma не ароматизира и не задържа вода. Широко се използва, тъй като стимулира загубата на тегло бързо и сигурно. В добавка към изгарянето на мазнини, Stanozolol  TN e особено ефикасен в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, мускулна маса и сила за късо време – в цикъл от 30 до 45 дни.


Дозировка и стероидни схеми: Приемат се от 2 до 5 таблетки дневно в зависимост от целите и теглото Ви, т.е. от 20мг. до 50мг. всеки ден. Често се изпозва с други стероиди в зависимост от желания резултат.

В цикли за мускулен релеф се комбинира с Тренабол 100 (Trenbolone acetate), Мастабол 200 TN (Drostanolone propionate) или Болденон/Equipoise  300 (Boldenone undecylenate). Такива комбинации помагат за сепарацията и "нацепения" вид на мускулатурата, толкова търсена от културистите.

За мускулна маса обикновено се изпозва с по-силен андроген като Dianabol TN (Methandienone), Тестовис TN (Testosterone propionate), Анадрол 50 TN (Oxymetholone) или Дека-Дураболин (Nandrolone decanoatе). Тук Стромба TN ще балансира цикъла като дава добър анаболен ефект с по-слаба естрогенна активност отколкото самостоятелният прием на тези стероиди.


Подобни продукти: Станозолол (100х10mg), Canadian Pharmaceuicals; Станоболон депо/ФармтекСтаноболон Рапид/Фармтек


Повече за Станозолол ще научите тук.

 

За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Потребители закупили този продукт са купили също: