ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Stanozolic (Stromba) 10x50mg GEP

Stanozolic (Stromba) 10x50mg GEP Покажи в цял размер

Ампулите Станозолол/Винстрол на европейския фармацевтичен производител GEP с търговско наименование Stanozolic са 10 броя в концентрация от 50mg. за мускулно приложение- в глутеуса, трицепса или раменете. Анаболен стимулант с високо качество и отлични резултати!

Повече детайли

ABV0297

90,00 лв

  • Производител: GEP-General European Pharmaceuticals
  • Oпаковка: 10 ампули х 50mg/1ml.
  • Фармацевтично наименование: Stanozolol

 

Обща информация за Станозолик/ Инжекционен Винстрол:

Този Станозолол (Winstrol)  на европейския фармацевтичен производител. GEP дава възможност на своите клиенти да бъдат сигурни в истинността на закупения продукт. За целта трябва да изтриете етикетчето с кода на опаковката и да попълните серийния номер и кода във формуляра на фирмения сайт.

 

Действие: Ампулите Станозолик или Винстрол на ГЕП са особено ефикасни в изграждането на физическа издръжливост, мускулен релеф и ефективна мускулна маса и сила за късо време. Някои културисти твърдят, че инжекционната версия на този стероид показва по-добри резултати от таблетките. Водната основа на тази субстанция означава, че влиза в системите много бързо. Това изисква често инжектиране, за да се поддържат нивата в кръвта стабилни и постоянни.

 

Дозировка:  Най-добри резултати показва дозата от 50мг. т.е. по една ампула за интрамускулно приложение през ден.

Стероидни схеми и комбинации: Станозолол стимулира анаболните резултати и предотвратява катаболния ефект благодарение на глюкокортикоиди.  Подобрява качеството на мускулите, намалява телесните мазнини като подобрява органичните процеси, които се свързват с тъканите, отлагането на калций в костите, съхранява азот, сяра, калий, натрий и вода в човешкото тяло.

За постигане на оптимални разултати и предимства, атлетите често комбинират Станозолол с Тестостерон пропионат (Testosterone propionate), Тестостерон енантат (Testosterone enanthate), Дека Дураболин (Nandrolone decanoate), Тренболон (Trenbolone acetate), Метандролик (Methandienone) както и Примоболик (Methenolone enanthate). 


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

 

Потребители закупили този продукт са купили също: