ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Stanolic (Stanozolol) 96x10mg GEP

Stanolic (Stanozolol) 96x10mg GEP Покажи в цял размер

Таблетките Станолик или Стромба/Winstrol на GEP са продукт с отлично качество и концентрация на активното вещество. В опаковката са 96 таблетки в концентрация от 10мг. Станозолол. Добро съотношение цена-качество.

Повече детайли

ABV0296

59,90 лв

  • Производител: GEP-General European Pharmaceuticals
  • Опаковка: 96 таблетки x 10mg
  • Фармацевтично наименование: Stanozolol

 

Обща информация за Станолик/Стромба/Winstrol:

Описание и действие на Стромба на таблетки на европейския фармацевтичен производител GEP.

Станолик (Винстрол) дава високо ниво на мускулен растеж, въпреки че в анаболно отношение е по-скоро умерен препарат в сравнение с Метандиенон, Анадрол/Анаполон или Параболан. Станолик ГЕП помага изключително в предсъстезателната подготовка на спортисти и културисти да спечелят максимум предимства от стероидния цикъл. Погрешно е схващането, че с Винстрол няма да качите мускулна маса. Станолик GEP спомага интензивното изгаряне на мазнини когато сте над 100кг. Ако тежите 60кг. или 70кг. и приемате Винстрол, разбира се, че ще пораснете на мускулна маса. Просто няма да е толкова значително както с друг анаболно-андрогеген стимулант. Станозолол не ароматизира и не задържа вода. В добавка към изгарянето на мазнини, Станолик/ГЕП e особено ефикасен в изграждането на издръжливост, мускулен релеф и сила за късо време – в цикъл от 30 до 45 дни. Не препоръчваме употребата му от жени. 


Дозировка и стероидни схеми на Стромба: 

Станолик се приема от 30 мг. до 70мг. всеки ден. 

Често се използва в комбинация с други стероиди в зависимост от желания и търсен резултат. В цикъл за мускулен релеф се комбинира отлично с Тренболон TN (Trenbolone acetate), Мастабол 200 TN (Drostanolone propionate) или Болденон TN (Equipoise). 

Такива комбинации спомагат за по-добрата сепарация и изразителен вид на мускулатурата, така търсена от бодибилдъри и фитнес спортуващи. 

 

За мускулна маса препоръчваме употребата на по-силен андроген като Метандролик (Methandienone), Пропиолик (Testosterone propionate), Анадрол 50 (Oxymetholone) или Дека Дураболин (Nandrolone decanoatе). Тук Стaнолик ще балансира цикъла като дава добър анаболен ефект с по-слаба естрогенна активност отколкото самостоятелният прием на тези стероиди.

 

Отстъпки за количества:

 

3 опаковки- 150,00 BGN с безплатна доставка; 5 опаковки-225,00 BGN с безплатна доставка; 10 опаковки- 420,00 BGN с безплатна доставка;


За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Повече за Стромбата ще научите тук.Потребители закупили този продукт са купили също: