ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Stanabol 50 (Winstrol depot) British Dragon

Stanabol 50 (Winstrol depot) British Dragon Покажи в цял размер

Станабол 50 на Бритиш Драгон е умерено анаболен и слабо андрогенен стероид, който изгражда  плътна качествена мускулатура.Не ароматизира и не задържа вода. Истинският Станабол лесно може да се разпознае,когато ампулата се остави да престои в покой няколко часа. Водната суспензия се отделя от веществото, което се утаява на дъното и има млечнобял цвят.

Повече детайли

ABV0192

58,00 лв

  • Производител: British Dragon, Thailand
  • Опаковка: 10ml. във флакон х 50mg/ml. за многократно приложение
  • Фармацевтично наименование:  Stanozolol

 

Обща информация за Станабол 50/Винстрол депо:

Stanabol 50 или Винстрол депо е търговско наименование на препарат с активна съставка Станозолол и е един от любимите препарати на много атлети. Стана известен на Олимпийските игри 1988г. след като лекоатлетът Бен Джонсън бе уличен в непозволената му употреба. Винстрол депо е синтетичен анаболен стероид, производно на дехидротестостерона /DHT/.


Действие: Активното вещество Станозолол проявява слаба андрогенна активност и не ароматизира. Активната съставка Станозолол стимулира анаболните резултати и предотвратява катаболния ефект благодарение на глюкокортикоиди.  Подобрява качеството на мускулите, намалява телесните мазнини като подобрява органичните процеси, които се свързват с тъканите, отлагането на калций в костите, съхранява азот, сяра, калий, натрий и вода в човешкото тяло. Винстрол депо изгражда плътна и качествена мускулна маса без да задържа излишна подкожна вода. Това го прави страхотен стероид за “изчистващи” цикли.

Доказано е, че Станозолол показва по-добър резултат по отношение растежа на мускулна маса сравнено с други стероидни хормони.  Станозолол дава високо ниво на  мускулен растеж, въпреки че в анаболно отношение препаратът е по-скоро мек в сравнение с други значително по-силни субстанции. Той наистина помага изключително в предсъстезателната подготовка на атлетите да спечелят максимум предимства от стероидния цикъл. Структурно Станозолол не ароматизира и не задържа вода. Широко се използва, тъй като стимулира загубата на тегло бързо и сигурно. В добавка към изгарянето на мазнини, Винстрол депо e особено ефикасен в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, ефективна мускулна маса и сила за късо време – в цикъл от 30 до 45 дни.


Стероидни схеми: За постигане на оптимални разултати и предимства, атлетите често комбинират Станозолол с Тестостерон пропионат, Тестостерон енантат, Deca Durabolin, Тренболон, Дианабол както и Примоболан. 


Дозировка: Прилага се инжекционно мускулно, по 50мг. през ден. Често се комбинира с други стероиди в зависимост от желания резултат. В цикли за релеф се комбинира с Параболан (Parabolan),  Мастерон (Masteron) или Болденон (Boldenon). Такива комбинации помагат за сепарацията и по-"нацепения" вид на мускулатурата, толкова търсена от културистите. Обикновено за маса се изпозва с по-силен андроген като  Метан, Тестостерон, Анадрол или Дека дураболин. Тук Станабол 50 ще балансира цикъла като дава добър анаболен ефект с по-слаба естрогенна активност от колкото вземането на такива стероиди самостоятелно.

Истинският Станабол може лесно да се разпознае когато ампулата се остави да престои в покой няколко часа, водната суспензия се отделя от веществото, което се утаява на дъното на шишенцето- то има млечно бял цвят.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Повече за Винстрола ще научите тук.