ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

СПОРТНИ ДОБАВКИ

Има 39 продукта.
СПОРТНИ ДОБАВКИ

Хранителните добавки спомагат за по-бързото възстановяване на организма след интензивна физическа активност и са...

Още

Подкатегории

  • АМИНОКИСЕЛИНИ

    След водата, белтъчините изграждат най-голяма част от човешкото тяло. Белтъчините са структура от аминокиселини. Аминокиселини за мускулна маса, сила и релеф на изгодни цени от abvsteroid.com,

  • ГЕЙНЪРИ

    Гейнърите са хранителна смес от протеини, въглехидрати, аминокиселини, ензими, витамини, минерали и други съставки. Тяхната цел е да заместят едно или няколко дневни хранения. Чрез гейнърите се цели да се повиши чистата мускулна маса.Обикновено гейнърите се пият след тренировка.

  • ПРОТЕИНИ

    Протеините са белтъчни вещества и основен градивен елемент на клетките. Те могат да изпълняват много различни функции в човешкия организъм - структурни, активни и пасивни защитни, транспортни. В човешкия организъм могат да играят ролята и на катализатори или регулатори на различни процеси в тялото.

  • КРЕАТИН

    Единствената енергийна субстанция, която мускулите използват като източник на енергия, е АТФ, който се получава ендогенно от КРЕАТИНА, яйчния белтък, въглехидратите, мазнините и някои други вещества.

  • ВИТАМИНИ

    Богата комбинация от различни витамини и минерали‎. Витамините са жизнено необходими за човека вещества. Te повишават имунната устойчивост, стимулират образуването на кръвни клетки и функционирането на черния дроб и жлезите с вътрешна секреция, повлияват възбудителните и задържащите процеси в централната нервна система.

  • ЗА ЕНЕРГИЯ

    Напрегнатото и стресово ежедневие на човека е свързано с нередовно хранене, постоянно изтощение и преумора на организма. Затова имаме нужда от добавки, които да компенсират нередовния прием на необходимите ни хранителни вещества и бързо да ни възстановят. Продукти за подсилване на имунната система, които да компенсират липсите на организма от abvsteroid.com

  • ОТСЛАБВАНЕ

    Продукти за отслабване и добиване на естетична фигура, за спортисти, състезатели по културизъм или просто за феновете на здраво, красиво, стегнато и поддържано тяло.


продукти на страница

продукти на страница