ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Somatropin (45IU HGH) 15mg Canadian Pharmaceuticals

Somatropin (45IU HGH) 15mg Canadian Pharmaceuticals Покажи в цял размер

Канадски Соматропин на Canadian Pharmaceuticals е комплексен хормон от протеинов тип, произведен чрез рекомбинирана DNA технология. Somatropin е идентичен с естествено произвеждания в човешкото тяло растежен хормон. Съдържа 191 важни за човешкия организъм аминокиселини. Somatropin стимулира клетъчния растеж, клетъчната репродукция и регенерация.ТОП ЦЕНА!

Повече детайли

ABV0229

249,90 лв

  • Производител: Canadian Pharmaceuticals
  • Опаковка: 45 единици в 15 мг. сухо вещество 
  • Фармацевтично наименование: Somatropin

 

Обща информация за канадски Соматропин/Хормон на растежа:

Канадски Соматропин или човешки хормон на растежа е произведен чрез рекомбинирана DNA технология и е идентичен с етествено произвеждания в човешкото тяло растежен хормон. Somatropin съдържа 191 важни за човешкия организъм аминокиселини и представлява полипептиден протеин. 

Хормонът на растежа може да взаимодейства с всички типове клетки в човешкото тяло. Например, може да възпроизвежда или регенерира мозъчни клетки. HGH отговаря за растежа на костите както и за белтъчната и въглехидратна обмяна в тялото. Ефектът му се изразява в повишаване на метаболизма и особено на белтъчния синтез. Важно е да се знае, че освободеният растежен хормон сам по себе си няма директно действие, а стимулира черния дроб да произведе и освободи инсулиноподобен растежен фактор. 


Действие: При човека соматропин се произвежда от хипофизата и се освобождава, когато получи правилните сигнали за това, а именно: по  време на тренировка, сън, стрес, ниско ниво на захарта в кръвта (хипогликемия). Важно е да се знае, че освободеният растежен хормон сам по себе си няма директно действие, а стимулира черния дроб да произведе и освободи инсулиноподобен растежен фактор.

Ефектът на растежния хормон да бъде забелязан и усетен веднага, още след първите няколко дни от приложението му. Но ако целите сериозни трансформации като например изчистване на мазнини и отслабване, изглаждане на кожата и връщане на нормалния цвят на косата ако сте побелял/а, тогава е необходимо хормона да се приема достатъчно дълго време-това значи минимум два до 5 месеца. В последните години нарасна популярността на растежния хормон като средство за терапия на причинени от възрастта (дегенеративни) процеси. В този смисъл се приема от  много хора като ключ към забавяне на остаряването (anti-aging). Повече информация за хормона на растежа може да прочетете тук


Дозировка и прием: Дозировката и схемата на приложение на соматропин е строго индивидуална. Най-общо се препоръчва дневна доза от 0,025-0,035мг/кг телесно тегло или 0,7-1,0мг/кв.м  телесна повърхност. Ефектът му се изразява в повишаване на обмяната на веществата в клетките и особено на белтъчния синтез. Приложението на растежния хормон в спортните среди е масово явление през последните 20 години, а отскоро и в България. Публична тайна е, че личности с високи финансови възможности прилагат соматропин, защото няколко единици дневно преобръщат процеса на стареене и подмладяват кожата и косата с видим ефект още след първите няколко дни.


Полезна информация: Във връзка с използването му от културисти и спортисти ефектите на растежния хормон са два. Първо се доказа, че последователната употреба на Соматропин може да подпомогне изгарянето на излишните мазнини в организма. Отчасти този ефект се свързва с повишената способност на организма да гори мазнини и свързва клетки за сметка на въглехидратното горене. Тази загуба на мазнини се дължи на способността на растежния хормон да влияе стимулиращо на триглецирид-хидролизата.


За повече подробности и информация може да се обърнете към нашите консултанти на телефона или скайпа на сайта.  


Странични ефекти: Растежният хормон няма странични ефекти когато се прилага според упътването, с прецизност и внимание в дозировката. Препоръчва се лекарско наблюдение.

 

Потребители закупили този продукт са купили също: