ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Rexogin (Stanozolol 10х50mg) Alpha Pharma

Рексоджин с активна съставка Станозолол или инжекционен Винстрол на индийския фармацевтичен производител Алфа Фарма е анаболен стимулант на водна основа за мускулно приложение. В опаковката са 10 ампули с доказано ефективно действие. Rexogin е един от любимите анаболни стимуланти на много спортисти и атлети.

Повече детайли

ABV0125

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

114,00 лв

Добави в количката
  • Производител: Alpha Pharma Healthcare, India
  • Опаковка: 10 ампули х 50 mg/ml.
  • Фармацевтично наименование: Stanozolol


Обща информация за Rexogin/ Инжекционен Винстрол:

Rexogin на индийския фармацевтичен концерн Алфа Фарма е инжекционната форма на анаболен стероид с активна съставка Станозолол, популярен като Винстрол депо или Стромба. Истинският Станозолол може лесно да се разпознае когато ампулата се остави да престои в покой няколко часа, водната суспензия се отделя от веществото, което се утаява на дъното на ампулата - то има млечно бял цвят. Той е един от любимите препарати на много атлети и фитнес ентусиасти. За постигане на желания ефект е от особено важно значение да се спазва хранителен режим, богат на протеини и  калории.


Действие: Станозолол е получен на базата на хормона дихидротестостерон /DHT/ като проявява слаба андрогенна активност и не ароматизира. Станозолол изгражда плътна и качествена мускулатура без да задържа излишно подкожна вода. Това го прави страхотен стероид за “изчистващи” цикли, когато водната задръжка трябва да е минимална, да се губят мазнини като същевременно се запазва мукулната маса. Препаратът Рексоджин стимулира анаболните резултати и предотвратява катаболния ефект благодарение на глюкокортикоиди. Подобрява качеството на мускулите, намалява телесните мазнини като подобрява биохимичните процеси, които управляват отлагането на калций в костите. Съхранява азот, сяра, калий, натрий и вода в човешкото тяло.

 

Стероидни схеми и дозировка: За постигане на оптимални разултати и предимства, атлетите често комбинират Рексоджин с Тестостерон пропионат, Тестостерон енантат, Дека Дураболин (Nandrolone decanoate), Тренболон (Trenbolone acetate), Дианабол (Methandienone) както и Primobolan (Methenolone enanthate).  

Ампулите Рексоджин се инжектират по една или две всеки ден  или през ден - в зависимост от теглото Ви, т.е. от 50мг. до 100мг. дневно. Често се използва с други стероиди в зависимост от желания резултат. В цикли за релеф се комбинира с Параболан (Trenbolone), Мастерон (Drostanolone propionate)или Болденон (Boldenone). Такива комбинации помагат за сепарацията и "нацепения" вид на мускулатурата, толкова желана от културистите. В цикъл за маса обикновено се комбинира с по-силен андроген като  Метандиенон/Danabol, Тестостерон (Testosterone propionate), Анаполон (Oxymetholone) или Дека Дураболин (Nandrolone decanoat). Тук Rexogin ще балансира цикъла като дава добър анаболен ефект с по-слаба естрогенна активност отколкото сaмостоятелния прием на тези стероиди.

 

Повече за Рексоджин ще научите тук.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.