ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Restandol Testocaps (Andriol) 30х40mg

Рестандол Тестокапсули или Вириген съдържа тестостерон ундеканоат (Testosterone undecanoate) за орален прием. Ефектът на меките желатинови капсули е в бавното и постепенно освобождаване на  тестостерон в организма. Тестокапс поддържа постоянните му нива в кръвта.

Повече детайли

ABV0195

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

49,00 лв

Добави в количката
  • Производител: MSD, Greece
  • Опаковка: 3 блистера х 10 капсули (40mg)
  • Фармацевтично наименование: Testosterone undecanoate

 

Обща информация за Андриол/Рестандол тестокапсули:

Рестандол тестокапсули, също познат и като Вириген, съдържа активно вещество тестостерон ундеканоат. Той замества мъжкия полов хормон при хора, които имат тестостеронов дефицит или оплаквания, свързани с него. Оралният Тестостерон ундеканоат се използва като заместваща терапия при мъже, които страдат от Hypogonadismus, т.е. дефицит на Тестостерон. Препоръчва се на хора, които имат диагностицирана еректилна дисфункция, стерилност (инфертилност), проблеми с либидото (сексуалното желание), страдат от хронична умора, сериозна форма на депресия, загуба на костна субстанция заради ниската концентрация на тестостерон в кръвта.

Дозировка и приложение: За разлика от другите тестостеронови естери, тестостерон ундеканоат може да бъде приеман освен мускулно като познатия в световен мащаб инжекционен разтвор Nebido Bayer Pharma AG, Germany, и през устата, на капсули. Дозировката се определя от Вашия лекар в зависимост от  изходните и желани нива, при които се чувствате добре. Обичайна е дозата от 2 до 3 таблетки дневно.

Действие: Поради добрата си структура може да се резорбира през стомашно чревния тракт в лимфната система, вместо в порталната венозна циркулация. Той се натрупва в мускулите и се освобождава за по-дълъг период от време, постепенно. В действието си този продукт е сходен с Мастерона на таблетки и подходящ за всички, които не обичат да се инжектират. Те са взаимно заменяеми като стимуланти.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.Потребители закупили този продукт са купили също: