ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Red Cherry (5x5mg Червена череша) Aмпули за жени

Red Cherry (5x5mg Червена череша) Aмпули за жени Покажи в цял размер

Ампулите "Червена череша" (Red Cherry) за орален прием са най-новото средство за сексуална стимулация при съвременната жена както и за всички, които искат разтърсващи и множествени оргазми.Вместо Ред Чери, нашият магазин предлага Камагра гелчета за жени.

Повече детайли

ABV0170

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

48,00 лв

Добави в количката
  • Производител: China
  • Опаковка: 5 ампули по 5мг.
 

Обща информация за ампулите за жени Ред Чери:

Aмпулите за орален прием Red Cherry (Червена череша) са най-съвременното средство за сексуална стимулация при жени. Продуктът е развит на базата на най-новите научни изследвания в областта от немски учен, лекар, и са гарантирано изключително ефикасни.

Действие: Дамите усещат желание за секс 5 мин. след приема им, тъй като се увеличава притока на кръв към гениталиите и чувствителността във вагиналната област. Това от своя страна води до повишаване степента на удоволствие по време на половия акт и сексуална стимулация. Ред Чери елиминира т.нар. сексуална “студенина” и симптомите на “суха вагина”. По време на секс предизвиква дори интензивност, стигаща до бурна страст. Многократно увеличава чувствителността на интимните зони и гърдите, отделянето на течности и сексуалната възбуда, което води до неконтролируемо желание и много силни и множествени оргазми при жената.

 

Подобни продукти: Камагра желета за жени; Вигрикс Турбо (Vigrix Turbo); 


Прием: Ампулите са създадени, за да осигурят сексуална задоволеност на жени, търсещи максимално удоволствие. Удължават и усилват оргазмите. Ако искате да да си върнете удоволствието от секса и да изпитате разтърсващ оргазъм и то не един, използвайте този магичен продукт и всичко ще бъде добре, дори повече от добре. Продуктът се предлага в елегантна кутия, съдържаща 5 броя ампули по 5 мг. с вкус на череша. Препоръчва се,  неспосредствено преди половия акт ампулата да бъде разтворена в 100мл. течност - плодов сок, вода или напитка по Ваш избор. Ефектът настъпва почти незабавно.


Странични ефекти: След проведените клинични изпитания, не са установени странични ефекти.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.
 

Потребители закупили този продукт са купили също: