ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Proviron (50x25mg) Canadian Pharmaceuticals

Proviron (50x25mg) Canadian Pharmaceuticals Покажи в цял размер

Канадски Провирон на Canadian Pharmaceuticals е най-ефективният хормон за баланс на свободния тестостерон в човешкия организъм. В опаковката са 50 таблетки по 25 мг. Оригинален, фармацевтичен Proviron на препоръчителна цена. 

Повече детайли

ABV0222

80,00 лв

  • Производител: Canadian Pharmaceuticals
  • Опаковка: 50 таблетки x 25mg
  • Фармацевтично наименование: Mesterolone

 

Обща информация за Proviron/Canada:

Провирон на Canadian Pharmaceuticals има дългогодишна история на висока клинична ефективност и безопасност. Proviron се радва на широка популярност в целия свят и днес. За терапевтични цели се предписва за увеличаване на физическия и ментален капацитет на мъжете, отслабващ с възрастта; за лечение на тестостеронов дефицит и причинените от него проблеми със сексуалното желание.

 

Действие: Канадският Провирон напълно предотвратява ароматизацията на стероидите. Активното вещество Местеролон спира задържането на вода в организма, както и нежеланата гинекомастия. Силното антиестрогенно действие на Провирон пречи на появата на гинекомастия дори и след спиране стероидния цикъл.
Освен че пречи на процеса на ароматизация, Провирон има и други атрактивни страни за културистите и спортисти. Една от най-значимите е, че той може значително да увеличи потенциала на собствения тестостерон. 

По-голямата част от тестостерона в човешкия организъм (97-98%) се явява бездействащ, защото е свързан с глобулин (SHBG) и албумин. Когато в организма навлезе Провирон, той се свързва с тези белтъци и по-голямо количество от тестостерона остава свободен. Това спомага за подобряване на спортните постижения и белтъчния синтез.

Неговата употреба за увеличаване на спермогенезата може да се използва единствено по време на самия цикъл, но ефектът все пак е твърде незначителен.

 

Дозировка: Препоръчваме приема на Провирон да бъде 1 таблетка дневно по време на стероидния цикъл и след него. 

 

За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

 

Потребители закупили този продукт са купили също: