ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Propiolic (Testosterone propionate) 10x100mg GEP

Propiolic (Testosterone propionate) 10x100mg GEP Покажи в цял размер

Propiolic са ампули Тестостерон пропионат на европейския фармацевтичен производител GEP. Високо качество и концентрация от 100мг. в ампула 1мл. В опаковката са 10 ампули маслен разтвор за интрамускулно приложение.Нашият сайт гарантира, че този продукт е оригинален. 

Повече детайли

ABV0292

55,00 лв

  • Производител: GEP-General European Pharmaceuticals
  • Опаковка: 10 ампули х 100мг/мл
  • Фармацевтично наименование: Testosterone propionate

 

Обща информация за Пропиолик/Тестостерон пропионат:

Тестостерон пропионат (Propiolic) на европейския фармацевтичен производител GEP дава възможност на своите клиенти да бъдат сигурни в истинността на закупения продукт. За целта трябва да изтриете етикетчето с кода на опаковката и да попълните серийния номер и кода във формуляра на фирмения сайт.


Действие: Тестостеронът ускорява и засилва мускулния растеж и подпомага всички спортуващи да надминат естествената граница на собствените си физически възможности. Синтетичният тестостерон бива късоверижен (Пропионат), средноверижен (Енантат/Ципионат) или дълговерижен (Ундеканоат). За подобряване на спортните  постижения се употребяват обикновено първите два вида в зависимост от фазата на подготовка на атлета.


Дозировка и прием: Оптимални дози за приложение на Пропиолик без сериозен риск за здравето Ви са по 100мг. или 1 ампула през ден. Когато става въпрос за силова подготовка на спортисти и професионалисти, дозите са други, разбира се.


Стероидни схеми: В стероиден цикъл за мускулна маса Пропиолик се комбинира оптимално с Метан/Дианабол (Methandienone), Анаполон, познат и като Анадрол (Oxymetholone) и/или Дека Дураболин (Nandrolone decanoatе). В стероиден цикъл за релеф се съчетава отлично със Стромба (Винстрол), Примоболан (Methenolone enanthate) или Анавар (Oxandrolone).

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

 

Странични действия: Както и при другите тестострон естери, съществува опасност от предозиране, което би причинило сериозни урологични проблеми. Ако продуктът не е чист или е просто некачествен, съществува риск за черния дроб. Иначе поради факта че може да бъде регулиран за няколко дни и да се избегнат изразените странични действия, Пропионатът се смята за най-традиционно и широко използван стероид на световния пазар за спортни добавки.