ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Primoplex 100 (Methenololne enanthate) AXIO Labs

Primoplex 100 (Methenololne enanthate) AXIO Labs Покажи в цял размер

Primoplex 100 на индийския фармацевтичен производител AXIO Labs или просто "Примо" e идеалният избор на всички сериозни атлети от десетилетия. Примоплекс 100 не е изгубил славата си на един от най-сигурните и благонадеждни стероиди. Представлява флакон от 10мл. за многократно инжекционно приложение.

Повече детайли

ABV0281

45,00 лв

  • Производител: AXIO Labs, India
  • Опаковка: 10ml. флакон (100mg/ml) за многократно приложение
  • Фармацевтично наименование: Methenolone enanthate

 

Обща информация за Примоплекс 100/AXIO Labs/Methenolone enathate:

Примоплекс 100 с активно вещество Метенолон енантат е идеалният избор на всички сериозно спортуващи от десетилетия. "Примо" не е изгубил славата си на един от най-сигурните и благонадеждни стероиди.

 

Действие: Високо анаболен и много ниско андрогенен, Примоплекс 100 е отличен избор в предсъстезателна подготовка. Метенолон енантат не ароматизира и не е хепатоксичен, т.е. не застрашава черния дроб. Поради този факт се счита много подходящ и за жени спортистки. Мускулното развитие с този стероид е бавно, но с изключително добро качество. Напредналите атлети приемат Примоплекс 100 за регулиране на катаболния обмен през стероидните паузи.

 

Дозировка и стероидни схеми: Примоплекс 100 може да се комбинира ефективно с почти всички стероиди в зависимост от целта. Тези от вас, които искат бързо да качат маса и нямат Дека (Nandrolone decanoate) под ръка, могат да приемат Примоплекс заедно със Сустаплекс 325 (бленда от 4 Тестостерон естера) и Дианабол/Метан (Methandienone). Всички, които имат търпение или се страхуват от потенциалните странични ефекти, могат да се задоволят с комбинацията от 200 мг. Примоплекс или 2мл.седмично и Дека-Дураболин (Nandrolone decanoate) от 200 до 400 мг. седмично.

 

По наше мнение най-добрата комбинация е между Примоплекс и Винстрол Депо (Stanozolol). Този стероид както и оралната му форма, не ароматизира, т.е. не се превръща в естроген. Оптималният му прием варира от 200 до 400 мг. на седмица, но напредналите атлети могат да достигнат и до 800мг. седмично. В предсъстезателна подготовка се комбинира оптимално със Стромба (Stanozolol)и/или Тренболон (Trenbolone acetate). В основен стероиден цикъл е добра комбинацията с Тестостерон, Метан (Methandrostenolone) или Анаполон/Анадрол 50 (Oxymetholone).

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Потребители закупили този продукт са купили също: