ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Primobolic 100 (Methenolone Enanthate) GEP

Примоболан или Примоболик е търговското име на Метенолон енантат на европейския фармацевтичен производител GEP. В опаковката са 10 ампули с високо качество и концентрация от 100мг. Primobolic гарантира отлични резулати на всеки и е с добро съотношение цена-качество. 

Повече детайли

ABV0309

99,00 лв

  • Производител: GEP-General European Pharmaceuticals
  • Опаковка: 10 ампули  х 100mg.
  • Фармацевтично наименование: Methenolone enanthate 

 

Обща информация за Примоболан 100/Метенолон енантат:

Примоболик на General European Pharmaceuticals дава възможност на своите клиенти да бъдат сигурни в истинността на закупения продукт. За целта трябва да изтриете етикетчето с кода на опаковката и да попълните серийния номер и кода във формуляра на фирмения сайт.


Действие: Ампулите Примоболик с активно вещество Метенолон енантат или просто "Примо" са идеалният избор на всички сериозни атлети от десетилетия. "Примо" не е изгубил славата си на един от най-сигурните и благонадеждни стероиди. Високо анаболен и много ниско андрогенен, Примоболик е отличен избор в предсъстезателна подготовка. Той не ароматизира и не е хепатоксичен, т.е. не застрашава черния дробМускулното развитие с този стероид е бавно, но с изключително добро качество. Напредналите атлети приемат Примоболан за регулиране на катаболния обмен през стероидните паузи.


Дозировка и стероидни схеми: Примоболик може да се комбинира ефективно с всички стероиди в зависимост от целта. Най-добра е комбинацията между Примоболан и Винстрол Депо (Stanozolol). Препаратът, както и оралната му форма, не се превръща в естроген. Оптималният прием варира от 2 до 4 ампули на седмица, но напредналите атлети могат да достигнат и до 800мг. седмично или една ампула дневно. В предсъстезателен период се комбинира със Стромба (Stanozolol) и/или Тренболон (Trenbolone acetate). В основен стероиден цикъл за прираст на мускаулна маса е оптимална комбинацията с Тестостерон (Testo propionate), Метандролик (Methandienone) или Анадрол/Оксиметолик (Oxymetholone).


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.