ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Primobolan (Methenolone enanthate) Primus Ray

Пълен каталог анаболни стимуланти на Primus Ray Laboratories на разумни цени: Метенолон енантат с търговско име Примоболан с високо качество и концентрация. Най-модерните стероиди в Централна Европа. За професионални спортисти, елитни културисти, бодибилдъри и атлети! 

Повече детайли

ABV0362

160,00 лв

  • Производител: Primus Ray Laboratories, Central Hong Kong
  • Опаковка: 10 ампули х 100mg/ml
  • Фармацевтично наименование: Metenolone enanthate

 

Обща информация за Примоболан/Метенолон енантат:

Primobolan на Primus Ray Laboratories с активно вещество Метенолон енантат може да бъде проверен с код за автентичност на официалния сайт на фирмата Primus Ray: www.primusray.com. Производителят PRL дава възможност на своите клиенти да бъдат сигурни в истинността на закупения продукт. За целта трябва да изтриете етикетчето с кода на опаковката и да попълните кода от квадратчето във формуляра на фирмения сайт.  

Примоболан на PRL е идеалният избор на всички професионални атлети, бодибилдъри и сериозно спортуващи от десетилетия. "Примо" не е изгубил славата си на един от най-сигурните и благонадеждни стероиди. Получавате първокласен Примоболан на разумна цена! 

Действие: Високо анаболен и много ниско андрогенен, Primobolan на Primus Ray е отличен избор в предсъстезателна подготовка. Метенолон енантат не ароматизира и не е хепатоксичен, т.е. не застрашава черния дроб. Поради този факт се счита много подходящ и за жени спортистки. Мускулното развитие с този стероид е бавно, но с изключително добро качество. Напредналите атлети приемат "Примо" на Примус Рей за регулиране на катаболния обмен през стероидните паузи.

 

Дозировка и стероидни схеми: Примоболан на PRL може да се комбинира ефективно с всички стероиди в зависимост от целта. Тези от вас, които искат бързо да качат маса и нямат Дека (Nandrolone decanoat) под ръка, могат да приемат Примоболан заедно със Сустанон (бленда от 4 Тестостерон естера) и Данабол (Methandienone). Всички, които имат търпение или се страхуват от потенциалните странични ефекти, могат да се задоволят с комбинацията от Примоболан на PRL от 2 ампули седмично и Нандролон (Deca-durabolin) от 200 до 400 мг. седмично. 

По наше мнение най-добрата комбинация е между Примоболан и Винстрол на PRL. Примоболан на Примус Рей Лабораторис както и оралната му форма не се превръща в естроген. Оптималният прием варира от 200 до 400 мг. на седмица, но напредналите атлети могат да достигнат и до 800мг. седмично или една ампула дневно. В предсъстезателен период се комбинира отлично със Стромба (Stanozolol), и Тренболон (Trenbolone acetate). В основен период  за атлети е добра комбинацията с Тестостерон пропионатМетандиенон/Данабол или Анадрол 50 (Oxymetholone).


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.