ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Primobolan (Methenolone 50x10mg) Biotech Labs

Primobolan (Methenolone 50x10mg) Biotech Labs Покажи в цял размер

Primobolan на таблетки на Биотеч Лабс е изпитан анаболен продукт за професионални спортисти и бодибилдъри на супер цена. Той не ароматизира, не задържа вода, не е опасен за черния дроб и не повишава кръвното налягане."Примо" практически не променя нивата на холестерола, което го прави особено подходящ за всички спортуващи, които се отнасят с внимание към здравето си.

Повече детайли

ABV0289

85,00 лв

  • Производител: Biotech Labs, Beijing
  • Опаковка: 50 tabs х 10mg
  • Фармацевтично наименование: Methenolone acetate

 

Обща информация за Примоболан/Метенолон:

Този Примоболан на Биотеч Лабс е с гарантирано качество и действие от нашия магазин! Метенолон или просто "Примо" не е изгубил славата си на един от най-сигурните и благонадеждни стероиди. Високо анаболен и много ниско андрогенен, той е отличен избор за професионални спортисти и бодибилдъри. Много подходящ и за всички активно спортуващи поради факта, че не ароматизира и не е опасен за черния дроб.


Действие: Мускулното развитие с Примоболана е постепенно и с много добро качество. Примоболанът подпомага изгарянето на мазнини и оформянето на мускулен релеф. Не задържа излишна вода в организма и не повишава кръвното налягане. Напредналите културисти ползват Метенолона за регулиране на катаболния обмен през стероидните паузи.


Дозировка и стероидни схеми: Препоръчваме ежедневен прием от 1 до 3 таблетки. Метенолонът се комбинира ефективно с всички стероиди в зависимост от целта. Всички, които имат търпение могат да комбинират Примоболан с Декадурин (Nandrolone decanoate) от 200 до 400 мг. седмично. По наше мнение най-добрата комбинация е между Примоболан и Стромба (Stanozolol) и Тренболон (Trenbolone acetate)В основен стероиден цикъл оптимална е комбинацията с Тестостерон (Testosterone propionate), Dianabol (Methandienone) или Анадрол (Oxymetholone) за атлетите. 


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Потребители закупили този продукт са купили също: