ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Primobol (10x100mg Methenolone enanthate) BalkanPharma

Primobol (10x100mg Methenolone enanthate) BalkanPharma Покажи в цял размер

Ампулите за инжекционно приложение Примобол 100 на Балканфарма или просто "Примо" са с гарантирано качество и доказан произход от нашия магазин. Получавате първокласен Примоболан от директен вносител!

Повече детайли

ABV0271

190,00 лв

  • Производител: BalkanPharmaceuticals, Moldova
  • Опаковка10 ампули х 100mg/1ml.
  • Фармацевтично наименование: Methenolone enanthate

 

Обща информация за Примобол 100/Балканфарма:

Ампулите Примобол на Балканфармсютикалс с активно вещество Метенолон енантат или просто "Примо" са идеалният избор на всички сериозни атлети от десетилетия. "Примо" не е изгубил славата си на един от най-сигурните и благонадеждни стероиди. Нашият сайт предлага познатият на всички Примоболан с аптечно качество, висока концентрация и гарантиран произход. Получавате продукт от директен вносител.

Действие: Високо анаболен и много ниско андрогенен, Примобол е отличен избор в предсъстезателна подготовка. Примобол не ароматизира и не е хепатоксичен, т.е. не застрашава черния дроб. И поради този факт, се счита много подходящ и за жени спортистки. Мускулното развитие с този стероид е бавно, но с изключително добро качество. Напредналите атлети приемат Примоболан за регулиране на катаболния обмен през стероидните паузи.

Дозировка и стероидни схеми: Примобол може да се комбинира ефективно с всички стероиди в зависимост от целта. Тези от вас, които искат бързо да качат маса и нямат Дека (Nandrolone decanoat) под ръка, могат да приемат Примоболан заедно със Сустанон (бленда от 4 Тестостерон естера) и Дианабол. Всички, които имат търпение или се страхуват от потенциалните странични ефекти, могат да се задоволят с комбинацията от Примобол (200мг.) или 2 ампули седмично и Дека Дураболин от 200 до 400 мг. седмично.


По наше мнение най-добрата комбинация е между Примоболан и Винстрол Депо. Препаратът, както и оралната му форма, не се превръща в естроген. Оптималният прием варира от 200 до 400 мг. на седмица, но напредналите атлети могат да достигнат и до 800мг. седмично или една ампула дневно. В предсъстезателен период се комбинира със Стромба (Stanozolol), и/или Тренболон (Trenbolone acetate). В основен период  за атлети е добра комбинацията с Тестостерон, Метан или Анаполон (Oxymetholone).

 

Отстъпки за количества:

 

3 опаковки- 450,00 BGN с безплатна доставка; 5 опаковки-720,00 BGN с безплатна доставка; 


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.