ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Primobol 100 (100mg/ml) Tn Pharma

Primobol 100 (100mg/ml) Tn Pharma Покажи в цял размер

Американски Primobol 100 TN Pharma (Trusted Nutrients) е доказал се в професионалния спорт продукт, познат и като Примоболан депо във флакон от 10мл. за мускулно приложение. Примобол TN съдържа 100мг. Метенолон енантат в 1мл. Този американски примоболан е предназначен за всички, които предпочитат безкомпромисно качество и висок клас анаболни стимуланти. ТОП ЦЕНА!

Повече детайли

ABV0425

129,90 лв

  • Производител: TN Pharma, USA
  • Опаковка: 10ml. флакон (100mg/ml)
  • Фармацевично наименование: Methenolone enanthate
 

Обща информация за Примобол 100/Primobolan depot:

Примобол 100 на американската фирма TN Pharma се отличава с безкомпромисно качество на пазара за спортни стимуланти. Флаконът съдържа 100мг. Метенолон енантат в 1 мл. Този американски Примоболан е предназначен за всички, които търсят висок клас анаболни стимуланти.


Действие:  Примобол 100 е високо анаболен и много ниско андрогенен и представлява  отличен избор в предсъстезателна подготовка. Примобол 100 TN не ароматизира и не е хепатоксичен, т.е. не застрашава черния дроб. Счита се много подходящ и за жени спортистки. Мускулното развитие с този стероид е постепенно, с изключително добро качество. Напредналите атлети приемат Примоболан за регулиране на катаболния обмен през стероидните паузи.

 

Дозировка и стероидни схеми: Примобол 100 може да се комбинира ефективно с всички стероиди в зависимост от целта. Тези от вас, които искат бързо да качат мускулна маса и нямат Дека 300 TN (Nandrolone) под ръка, могат да приемат Примоболан заедно със Сустанон 300 TN и Дианабол (Methandienone). Всички, които имат търпение или се страхуват от потенциалните странични ефекти, могат да се задоволят с комбинацията от Примобол 100 TN  два пъти седмично и Нандролон 400  един път седмично.

 

По наше мнение най-добра е комбинацията е между Примобол 100 и Winstrol oil TN. Метенолон енантат- както и оралната му форма- не ароматизира. Оптималният прием варира от 200 до 400 мг. на седмица, но напредналите атлети могат да достигнат и до 800мг. седмично. В предсъстезателен цикъл се комбинира със Стромба (Stanozolol), и/или Тренболон TN (Trenbolone acetate). В основен стероиден цикъл за атлети е добра комбинацията с Тестовис (Testosterone propionate), Dianabol (Methandienone) или Анадрол (Oxymetholone).

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.