ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Primobol 100 (Methenolone enanthate) British Dragon

Primobol 100 (Methenolone enanthate) British Dragon Покажи в цял размер

Primobol 100 (Methenolone) на British Dragon е мастноразтворим анаболен препарат за мускулно приложение и е сред най-известните, най-сигурни и добре действащи стероиди в Европа. Високо анаболен и слабо андрогенен, "Примо" е отличен избор в предсъстезателна подготовка. 

Повече детайли

ABV0242

49,00 лв

  • Производител: British Dragon, Thailand
  • Опаковка: 10 мл.във флакон (100mg/ml.) за многократно приложение
  • Фармацевтично наименование: Methenolone enanthate
 

Обща информация за Примобол 100/Метенолон енантат:

Primobol 100 на British Dragon с активно вещество Метенолон енантат или просто "Примо" е идеалният избор на всички сериозни атлети от десетилетия. Примобол не е изгубил славата си на един от най-благонадеждните и сигурни стероиди. Той е високо анаболен и много ниско андрогенен, което го прави отличен избор за предсъстезателна подготовка. Смята се също подходящ и за жени. Поради факта, че не ароматизира и не е хепатоксичен т.е. не е опасен за черния дроб.

 

Действие и стероидни схеми: Мускулното развитие с Primobol 100 е бавно, но с добро качество. Напредналите културисти ползват Примоболан за урегулиране на катаболния обмен през стероидните паузи. Примобол 100 или „Примо” може да се комбинира ефективно с всички стероиди в зависимост от целта . Тези от вас, които искат бързо да качат маса и не разполагат с Дека (Nandrolone decanoat), могат да приемат Примоболан заедно със Сустанон (бленда от 4 Тестостерон естера) и Дианабол (Methandienone).

Всички, които имат търпение или се страхуват от потенциалните странични ефекти, могат да се задоволят с комбинацията от Примобол от 200мг или 2мл.седмично и Дека Дураболин от 200 до 400 мг. седмично. По наше мнение най-добрата комбинация е между Примоболан и Винстрол Депо.


Дозировка: Оптималният прием варира от 200 до 400 мг. на седмица, но напредналите атлети могат да достигнат и до 800 мг. седмично или една ампула дневно. В предсъстезателен период се комбинира със Стромба/Винстрол (Stanozolol), и Тренболон (Trenbolone acetate), а в основен период за атлети добра комбинация е с Тестостерон (Testosterone propionate), Данабол/Метан (Methandienone)  или Анаполон (Oxymetholone), познат и като Анадрол.


За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Потребители закупили този продукт са купили също: