ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Parabolin (5х76,5mg) Alpha Pharma

Parabolin (5х76,5mg) Alpha Pharma Покажи в цял размер

Параболан (Trenbolone) на Алфа Фарма представлява 5 ампули инжекционен разтвор на маслена основа за интрамускулно приложение. Той е отличен препарат за прираст на чиста мускулна маса и за качествена мускулатура.

Повече детайли

ABV0122

115,00 лв

  • Производител: Alpha Pharma Healthcare, India
  • Опаковка: 5 ампули х 1,5 мл. (76,5 mg./1,5 мл.)
  • Фармацевтично наименование: Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate

 

Обща информация за Параболин/Тренболон:

Parabolin е търговското наименование на Параболан (Тренболон хексахидробензилкарбонат) на индийския фармацевтичен концерн Алфа Фарма. Тренболонът е производно на 19-нортестостерон вещество. Препаратът е родственник на Дека-Дураболина (Nandrolone decanoate). Параболанът е малко по-андрогенен от Дека и е отличен препарат за основен стероиден цикъл. Относително високите му андрогенни свойства осигуряват допълнителна "сухост" на атлета. Той придава на мускулите изразителен и обемен вид. Препарат може да  бъде ефективен и при нискокалорични диети при условие, че се приемат големи количества протеин.


Действие: Параболинът се използва успешно както за подобряване на релефа, така и за увеличаване на мускулната маса и сила, при това без да задържа вода като тестостерона или руския Метан. Parabolin дава огромна твърдост на мускулите. Високото андрогенно действие на препарата намалява вероятността от претрениране, ускорява възстановяването. Мускулите изглеждат напомпани и в същото време, дълбоко очертани. Параболин притежава много силни андрогенни и анаболни свойства, но не ароматизира веднага. Тъй като почти не задържа вода, от него не трябва да се очаква рязко увеличение на телесното тегло, а се наблюдава прираст на качествена мускулатура. Препаратът не предизвиква промяна на електролитите в кръвта, затова високото кръвно налягане при него е рядкост


Стероидни схеми и дозировка: Параболин обезпечава качествена мускулатура и се явява многоцелеви препарат от типа на Дека. В организма животът му е от 2 до 4 дена. Повечето атлети го инжектират два пъти седмично. Опитът показва, че добри резултати се постигат при дози от 1 ампула на всеки втори ден. Много добра комбинация е 1ампула Параболан на всеки два дни и 50мг. Винстрол през ден или 50мг. Тестостерон пропионат на всеки два дни.  Атлетите, които се интересуват от по-бърз прираст на мускулна маса, често добавят и 30мг. Метан на ден. В комплекс с Анавар (25мг. Aнавар на ден), препаратът се използва за силова подготовка.


Странични ефекти: При използването на Параболан много рядко се наблюдава гинекомастия, само при дълга употреба и в много високи дози. При използване на дози до 200-300 мг. седмично препаратът е слабо хепатотоксичен. Ако употребата е до 8 седмици не се наблюдава промяна в ендогеното производство на хормони. При по дълги цикли е добре да се приемат тестостерон стимулиращи препарати в края на цикъла като Прегнил 1500 или Прегнил 5000 както и Провирон. При голяма част от атлетите, които го използват се наблюдава агресивно поведение, дължащо се на силното андрогенно действие на препарата. Parabolin не се превръща в дехидротестостерон, затова акнето и косопада при приема му са рядкост.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Потребители закупили този продукт са купили също: