ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Parabolin (5х76,5mg) Alpha Pharma

Parabolin (5х76,5mg) Alpha Pharma Покажи в цял размер

Параболан (Trenbolone) на Алфа Фарма представлява 5 ампули инжекционен разтвор на маслена основа за интрамускулно приложение. Той е отличен препарат за прираст на чиста мускулна маса и за качествена мускулатура.

Повече детайли

ABV0122

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

115,00 лв

Добави в количката
  • Производител: Alpha Pharma Healthcare, India
  • Опаковка: 5 ампули х 1,5 мл. (76,5 mg./1,5 мл.)
  • Фармацевтично наименование: Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate

 

Обща информация за Параболин/Тренболон:

Parabolin е търговското наименование на Параболан (Тренболон хексахидробензилкарбонат) на индийския фармацевтичен концерн Алфа Фарма. Тренболонът е производно на 19-нортестостерон вещество. Препаратът е родственник на Дека-Дураболина (Nandrolone decanoate). Параболанът е малко по-андрогенен от Дека и е отличен препарат за основен стероиден цикъл. Относително високите му андрогенни свойства осигуряват допълнителна "сухост" на атлета. Той придава на мускулите изразителен и обемен вид. Препарат може да  бъде ефективен и при нискокалорични диети при условие, че се приемат големи количества протеин.


Действие: Параболинът се използва успешно както за подобряване на релефа, така и за увеличаване на мускулната маса и сила, при това без да задържа вода като тестостерон или метандиенон. Parabolin дава огромна твърдост на мускулите. Високото андрогенно действие на препарата намалява вероятността от претрениране, ускорява възстановяването. Мускулите изглеждат напомпани и в същото време, дълбоко очертани. Параболин притежава много силни андрогенни и анаболни свойства, но не ароматизира веднага. Тъй като почти не задържа вода, от него не трябва да се очаква рязко увеличение на телесното тегло, а се наблюдава прираст на качествена мускулатура. Препаратът не предизвиква промяна на електролитите в кръвта, затова високото кръвно налягане при него е рядкост


Стероидни схеми и дозировка: Параболин обезпечава качествена мускулатура и се явява многоцелеви препарат от типа на Дека. В организма животът му е от 2 до 4 дена. Повечето атлети го инжектират два пъти седмично. Опитът показва, че добри резултати се постигат при дози от 1 ампула на всеки втори ден. Много добра комбинация е 1ампула Параболан на всеки два дни и 50мг. Винстрол през ден или 50мг. Тестостерон пропионат на всеки два дни.  Атлетите, които се интересуват от по-бърз прираст на мускулна маса, често добавят и 30мг. Метан на ден. В комплекс с Анавар (25мг. Aнавар на ден), препаратът се използва за силова подготовка.


Повече за Тренболон може да научите тук. 


Странични ефекти: При използването на Параболан много рядко се наблюдава гинекомастия, само при дълга употреба и в много високи дози. При използване на дози до 200-300 мг. седмично препаратът е слабо хепатотоксичен. Ако употребата е до 8 седмици не се наблюдава промяна в ендогеното производство на хормони. При по дълги цикли е добре да се приемат тестостерон стимулиращи препарати в края на цикъла като Прегнил 1500 или Прегнил 5000 както и Провирон. При голяма част от атлетите, които го използват се наблюдава агресивно поведение, дължащо се на силното андрогенно действие на препарата. Parabolin не се превръща в дехидротестостерон, затова акнето и косопада при приема му са рядкост.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Потребители закупили този продукт са купили също: