ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Parabolic (Trenbolone Hexa 10x76mg) GEP

Parabolic (Trenbolone Hexa 10x76mg) GEP Покажи в цял размер

Parabolic е търговското име на Тренболон хекса на европейския фармацевтичен производител GEP. В опаковката са 10 ампули с високо качество и концентрация от 76мг. в ампула. Параболик, познат и като Параболан, гарантира отлични резултати на всеки и добро съотношение цена-качество. 

Повече детайли

ABV0310

99,00 лв

  • Производител: GEP-General European Pharmaceuticals
  • Опаковка: 10 ампули х 76mg/ml.
  • Фармацевтично наименование: Trenbolone hexahydrobenzylcarbonate

 

Обща информация за Параболик/Тренболон Хекса:

Тренболон Хекса (Parabolan) на европейския фармацевтичен производител General European Pharmaceuticals дава възможност на своите клиенти да бъдат сигурни в истинността на закупения продукт. За целта трябва да изтриете етикетчето с кода на опаковката и да попълните серийния номер и кода във формуляра на фирмения сайт.


Действие: Тренболон хекса е производно 19-нортестостерон вещество. Той обезпечава качествена мускулатура и се явява многоцелеви препарат, родственник на Дека-Дураболина. Параболик е малко по-андрогенен от Деката и е отличен анаболен препарат за основен стероиден цикъл. Относително високите му андрогенни свойства придават на мускулите изразителен и обемен вид. Параболик може да  бъде ефективен и при нискокалорична диети при условие, че се приемат големи количества протеин.


Параболик се използва успешно както за подобряване на релефа, така и за увеличаване на мускулната маса и сила. Той не задържа вода като тестостерона или метандиенона. Тренболонът придава огромна твърдост на мускулите. Високото му андрогенно действие намалява вероятността от претрениране и ускорява възстановяването. Мускулите изглеждат обемни и в същото време дълбоко очертани. Параболик притежава много силни андрогенни и анаболни свойства, но не ароматизира веднага, поради което задръжката на вода е много малка. Тъй като не задържа вода, от него не трябва да се очаква рязко увеличение на телесното тегло, а се наблюдава прираст на качествена мускулатура.


Дозировка и стероидни схеми: Параболик е слабо хепатоксичен, т.е. не уврежда черния дроб при дози от 200-300мг. седмично. Препоръчва се употреба до 8 седмици. Така не се наблюдава промяна в собственото производство на хормони. Опитът показва, че оптимални резултати се постигат при прием от 1 ампула всеки втори ден. 

При по-дълги цикли е добре да се приемат тестостерон стимулиращи препарати в края на цикъла като Прегнил 5000 (hCG) или Провирон (Mesterolone) на Bayer Pharma AG.

 

За въпроси, консултации и поръчкa, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.