ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Oxymetholic (Oxymetholone) 96x50mg

Oxymetholic (Oxymetholone) 96x50mg Покажи в цял размер

Оксиметолик с популярни наименования Anadrol 50, Анаполон, Окса на европейския фармацевтичен производител GEP е изключително подходящ за професионалисти, културисти и фитнес трениращи. Oxymetholic гарантира високи резултати на всеки, добро съотношение цена-качество.  

Повече детайли

ABV0339

90,00 лв

  • Производител: GEP-General European Pharmaceuticals
  • Опаковка: 96 таблетки х 50мг.
  • Фармацевтично наименование: Oxymetholone

 

Обща информация за Оксиметолик/Anapolon:

Oxymetholic с активно вещество Оксиметолон/Анадрол 50 е най-мощният анаболен стероид. Този продукт обезпечава сериозен прираст на мускулна маса и сила с редовни тренировки и подходящ хранителен режим, богат на протеини! Качеството на този Анадрол е гарантирано от нашия магазин! 

 

Действие: Oxymetholic увеличава броя на червените кръвни телца и така мускулите приемат повече кислород. Това повишава Вашата издръжливост и интензивността на тренировката, така че дори след няколко тежки серии все още имате сили и енергия. Оксиметолик/Анаполон е много подходящ за основен стероиден цикъл. Тъй като насища бързо рецепторите, качването на маса скоро след приема му рязко спада и тогава или трябва да се увеличи дозата или да се използва и друг анаболен препарат. 

 

Препоръки и стероидни схеми: Оксиметолон не е стероид за начинаещи и трябва да се използва от билдери, достигнали определено развитие или с опит при по-слаби стероиди. Най-често се комбинира с Oxandrolic/АнаварПараболан (Trenbolone)Декадурин 200 (Nandrolone decanoatе) и Primobolic 100 (Methenolone enanthate).

Ако сте по-податливи към странични ефекти, препоръчваме да го приемате самостоятелно. Комбинацията с тестостерон например не е препоръчителна, защото и двата препарата са силни андрогени и при комбинирането им страничните ефекти се усилват. Популярна практика сред професионалистите е след спирането му е да се продължи с Тестостерон енантат или Сустанон/Multitesto 350. Много популярна е комбинацията на Оксиметолон с Тренболон/Параболан.

  

Прием: Обичайната доза за размер и сила е от половин до 3 таблетки или от 25 мг. до 150 мг. дневно в рамките на цикъл от 4 до 6 седмици. Ако тежите над 100кг., дозировката е около 150 мг, но за не повече от 3 седмици. По-дълги цикли не са за препоръчване заради сerиозното натоварване на черния дроб. По същата причина трябва да се приемат антиестрогени като Кломифен/Кломид или Nolvadex (Tamoxifen).

 

За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Потребители закупили този продукт са купили също: