ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Anavar (Oxandrolon) 60x10mg

Anavar (Oxandrolon)  60x10mg Покажи в цял размер

Анавар на Балканфарма e аптечен продукт с изпитано качество и концентрация на активното вещество. Ако искате истински Оксандролон, това е продуктът за Вас. От директен вносител, гарантиран произход.

Повече детайли

ABV0209

120,00 лв

Намалена цена!

-30,00 лв

150,00 лв

  • Производител: BalkanPharmaceuticals, Moldova
  • Опаковка: 60 таблетки х 10mg
  • Фармацевтично наименование: Oxandrolone
 

Обща информация за Анавар/Оксандролон:

Оксандролонът на БалканФармасютикалс е оригинален аптечен Анавар и един от най-добрите стероиди на българския пазар в момента. Нашият сайт гарантира за качеството и произхода  му.

Какво трябва да знаем за Оксандролон? Оксандролон (Анавар) е предпoчитан стимулант сред културисти и пауърлифтъри по три причини:

От една страна предизвиква значително нарастване на силата, тъй като стимулира синтеза на креатинфосфат в мускулните клетки без да задържа вода в ставите и мускулатурата. Пауерлифтъри и тежкоатлети, които не искат да преминават в друга категория, използват това свойство на оксандролона, което им позволява да станат по-силни без да качват килограми.

Втората причина, поради която оксандролон е любим на много атлети е,  че не ароматизира в никакави дози. Той е един от малкото стероиди, който не се превръща в естроген.

Третата причина е, че оксандролонът дори във високи дози не оказва влияние на собственото производство на тестостерон. Това свойство се дължи на факта, че оксандролон не упражнява отрицателна обратна връзка по оста хипоталамус-хипофиза-тестиси. С други думи: при прием на оксандролон тестисите не сигнализират на хипоталамуса - за разлика от приема на повечето други стероиди-да намали или да прекрати производството на гонадотропния хормон  (GnRH) и на лутеинизиращия хормон (LHRH).

В заключение: С Оксандролон няма съществено да качите мускулна маса, но значително ще порасне силата Ви. Което означава по-големи и повече тежести. А това в крайна сметка при редовни тренировки ще повиши и мускулната Ви маса.

Дозировка и препоръчителен прием: Стандартния прием на Оксандролон е 2-3 пъти дневно по една таблетка. Бодибилдърите приемат по 1мг. на килограм тегло. Тъй като Оксандролонът е много слабо токсичен и почти няма странични ефекти, се употребява от много атлети за по-дълги периоди от време. Въпреки това не препоръчваме употребата му за повече от няколко последователни месеца, защото, като всички 17-алфа-алкилирани стероиди натоварва по-сериозно черния дроб. Важно е да се знае, че анаварът се абсорбира по-добре, когато се приема веднага след хранене.

Стероидни схеми: Оксандролонът може да се използва както самостоятелно така и в комбинация с други анаболни стероиди. Той подпомага протеиновия синтез като в същото време осигурява силен прилив на енергия. Поради тези си качества Анавар е предпочитан от много атлети в период на изчистване или в последните два месеца преди състезание.Тогава е препоръчително да се комбинира с Винстрол/Стромба като например Станозолол Аква суспензия (Pharm-tec) или Стромбаджект Аква (BalkanPharmaceuticals). За същата цел се съчетава оптимално с Примоболик (Methenolone enanthate) както и с хормон на растежа като Genotropin 36IU (Pfizer). 

Оксандролон намира приложение и при цикли за качване на мускулна маса. В тези случаи препоръчваме да се комбинира със силни андрогени като Тестостерона и Данабола (Methandienone). 

 

За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Потребители закупили този продукт са купили също: