ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Oxandrolic (Oxandrolone) 96x10mg GEP

Таблетките Oxandrolic (Оксандролон) с популярно наименование АНАВАР на европейския фармацевтичен производител GEP са с добро качество и гарантират отлични резултати на всеки трениращ. В опаковката са 96 таблетки по 10мг. на добра цена. 

Повече детайли

ABV0295

140,00 лв

  • Производител: GEP-General European Pharmaceuticals
  • Опаковка: 96 таблетки x 10mg.
  • Фармацевтично наименование: Oxandrolone

 

Обща информация и действие на Оксандролик/Анавар:

Анавар (Oxandrolic) на европейския фармацевтичен производител General European Pharmaceuticals е предпочитан стероид сред културисти и пауърлифтъри по три причини: 

От една страна предизвиква значително нарастване на силата, тъй като стимулира синтеза на креатинфосфат в мускулните клетки без да задържа вода в ставите и мускулатурата. Пауерлифтъри и тежкоатлети, които не искат да преминават в друга категория, използват това свойство на оксандролона, което им позволява да станат по-силни без да качват килограми.

Втората причина, поради която Анавар е любим на много атлети е, че не ароматизира в никакави дози. Той е един от малкото стероиди, който не се превръща в естроген.

Третата причина е, че оксандролонът дори във високи дози не оказва влияние на собственото производство на тестостерон. Това свойство се дължи на факта, че оксандролон не упражнява отрицателна обратна връзка по оста хипоталамус-хипофиза-тестиси. С други думи: при прием на оксандролон тестисите не сигнализират на хипоталамуса - за разлика от приема на повечето други стероиди-да намали или да прекрати производството на гонадотропния хормон  (GnRH) и на лутеинизиращия хормон (LHRH).

В заключение: С Оксандролик няма съществено да качите мускулна маса, но значително ще порасне силата Ви. Което означава по-големи и повече тежести. А това в крайна сметка при редовни тренировки ще повиши и мускулната Ви маса.


Дозировка и препоръчителен прием: Стандартния прием на Оксандролик е 2-3 пъти дневно по една таблетка. Бодибилдърите приемат по 1мг. на килограм тегло. Тъй като Оксандролонът е много слабо токсичен и почти няма странични ефекти, се използва от много атлети за по-дълги периоди от време. Въпреки това не препоръчваме употребата му за повече от няколко последователни месеца, защото, като всички 17-алфа-алкилирани стероиди натоварва по-сериозно черния дроб. Важно е да се знае, че анаварът се абсорбира по-добре, когато се приема веднага след хранене.

Стероидни схеми: Оксандролик може да се използва както самостоятелно така и в комбинация с други анаболни стероиди. Той подпомага протеиновия синтез като в същото време осигурява силен прилив на енергия. Поради тези си качества Анавар е предпочитан от много атлети в период на изчистване или в последните два месеца преди състезание.Тогава е препоръчително да се комбинира с Винстрол/Стромба като например Станолик (ГЕП) или Стромбаджект Аква (BalkanPharmaceuticals). За същата цел се съчетава оптимално с Примоболик (Methenolone enanthate) както и с хормон на растежа като Genotropin 36IU (Pfizer).

 

За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.