ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Nebido 1000mg/4ml (Testosterone undecanoate) Bayer Pharma AG

Nebido 1000mg/4ml (Testosterone undecanoate) Bayer Pharma AG Покажи в цял размер

Nebido (Небидо) на Bayer Pharma AG е инжекционен разтвор на маслена основа от 1000мг. във флакон за интрамускулно приложение. Небидо се използва предимно от мъже като тестостерон заместваща терапия при различни оплаквания, които са причинени от дефицит на Тестостерон (Hypogonadismus). 

Повече детайли

ABV0268

360,00 лв

  • Производител: Bayer Pharma AG, Germany
  • Опаковка: 4 мл.шише с 1000мг. (250mg/ml)
  • Фармацевтично наименование: Testosterone Undecanoate

 

Обща информация за Небидо/Тестостерон ундеканоат:

Nebido на Bayer Pharma AG представлява бистър, жълтеникав маслен разтвор Тестостерон ундеканоат, който съдържа 631,6 мг. мъжки полов хормон Testosterone. Инжектира се мускулно, за предпочитане в глутеуса. Там се складира и се освобождава постепенно за дълъг период от време. Прилага се при мъже като тестостерон заместваща терапия на различни оплаквания, които са причинени от дефицит на тестостерон (мъжки хипогонадизъм). Клиничните симпотми трябва да бъдат потвърдени от два незвисими показателя на тестостероновата концентрация в кръвта. Става въпрос за следните симптоми:

-проблеми в сексуалната функция (импотентност);

-стерилност (инфертилност);

-нарушено либидо;

-умора;

-депресивни настроения;

-загуба на костна субстанция причинени от ниската концентрация на хормона;

 

Действие и дозировка: Вашият лекар или медицинско лице ще инжектира Небидо (1 шишенце от 4 мл.) много бавно в глутеуса. Инжекцията се поставя на всеки 10 до 14 седмици. Това е достатъчно, за да се поддържа пoстоянно ниво на тестостерон в органзима. Обръщаме специално внимание да не се допуска инжектиране в кръвоносен съд.

Лекарят Ви ще определи нивото на тестостерон в кръвта Ви преди началото на терапията и в началните етапи на лечението. Вашият лекар може да приложи втора инжекция само шест седмици след първата за бързо достигане на необходимото ниво на тестостерона. Това ще зависи от Вашите симптоми и нива на тестостерона.

В случаи на инцидентно предозиране не са необходими специални терапевтични мерки, освен прекратяване на терапията или намаляване на дозата.

 

Противопоказания: Не използвайте Небидо ако: сте алергични към тестостеронов ундеканоат; ако някога сте имали андрогенно-зависим карцином или суспектен карцином на простатата или гърдата; чернодробни тумори; Небидо не е предназначен за употреба от жени. Специално внимание е необходимо ако сте имали някое от следните заболявания: епилепсия, мигрена; временно прекъсване на дишането по време на сън (апнея); рак, тъй като увеличени нива на калций в кръвта често придружават злокачествени тумори; проблеми с кръвосъсирването; 

Не използвайте Небидо за увеличаване размера на мускулите или на физическите Ви способности ако сте здрави.

   

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.