ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Trenabol (Trenbolone enanthate) 10x200mg NASpharma

Trenabol (Trenbolone enanthate) 10x200mg NASpharma Покажи в цял размер

С Тренабол 200 на Насфарма, популярен като Тренболон енантат, ще постигнете по-голяма мускулна твърдост и релеф, увеличавате силата и намалявате мастните депа. В опаковката са 10 ампули маслен разтвор за интрамускулно инжектиране.

Повече детайли

ABV0148

90,00 лв

  • Производител: NASpharma, Malta
  • Опаковка: 10 ампули х 200mg/1ml.
  • Фармацевтично наименование: Trenbolone enanthate

 

Обща информация за Тренабол 200/Тренболон енантат:

Тренабол 200 с активна съставка Trenbolone Enanthate е инжекционна форма на мощния анаболен стероид Тренболон.Естерът Енантат осигурява върхово освобождаване на стероида през първите няколко дни след инжекцията, последвани от постепенно намаляване на насищането до пълното му изчистване в рамките на около 2 седмици.
Тренболон е производно на Нандролона и притежава мощни андрогенни и анаболни свойства. На база 1мг. притежава много по-мощен ефект от тестостерона и като анаболен, и като андрогенен агент, с лек положителен баланс в полза на анаболните процеси. 

Действие: Тренаболът е взаимозаменим с Параболана (Trenbolone Hexahydrobenzilcarbonate)  като и двата препарата осигуряват мощно натрупване на чиста мускулна маса. То е съпроводено в повечето случаи с по-голяма мускулна твърдост и релефност, увеличаване на силата и намаляване на мастните депа. За разлика от Нандролона, Тренболонът има двойни връзки на 9-та и 11-та позиция, които блокират ароматизирането, увеличават потенциала му за свързване с андрогенните рецептори и забавят обработката му в организма. Това го прави по-мощен и в андрогенно и в анаболно отношение от изходния Нандролон, а енантатният естер при 17-бета хидроксилната група в тренабола забавя  освобождаването на активното вещество от мястото на инжекцията.


Дозировка: Оптималнят прием е от порядъка на 200 до 500 мг. седмично или от 1 до 3 ампули Тренабол. Този стероид не ароматизира.


Подобни продукти: Trenabol 200, TN-Pharma; 


За въпроси, консултация или поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти. 

 

Потребители закупили този продукт са купили също: