ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

NandroRapid (Nandrolone phenylpropionate) Alpha Pharma

NandroRapid (Nandrolone  phenylpropionate) Alpha Pharma Покажи в цял размер

NandroRapid (Nandrolone), познат в Европа като Дека-Дураболин, повишава силата и чистата мускулна маса, т.е. има силен андрогенен ефект без сериозни странични ефекти. Този анаболен стимулант на Алфа Фарма не ароматизира.

Повече детайли

ABV0118

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

109,00 лв

Добави в количката
  •  Производител: Alpha Pharma Healthcare, India
  • Опаковка: 10 ампули x 100mg/1ml.
  • Фармацевтично наименование: Nandrolone phenylpropionate

 

Обща информация за НандроРапид/Нандролон Фенилпропионат:

Ампулите Нандролон Фенилпропионат на индийския фармацевтичен концерн Алфа Фарма са с доказано качество и концентрация на активното вещество. NandroRapid е търговското наименование на веществото нандролон фенилпропионат, което представлява една от инжекционните форми на анаболния стероид нандролон.

Сред спортистите и атлетите Нандрорапид притежава репутацията на един от най-безопасните нетоксични стероиди, който повишава силата и чистата мускулна маса без да дава сериозни естрогенни и андрогенни странични ефекти.


Действие: Свойствата на NandroRapid са поразително сходни с тези на друг популярен бодибилдърски препарат – Дека Дураболин, чиято активна съставка обаче е бавно действащият нандролон деканоат. Основната разликата между тези два медикамента е скоростта, с която нандролонът се освобождава в кръвта. Докато Дека Дураболин дава добри резултати дори когато се инжектира веднъж на 2-3 седмици, то нандролон фенилпропионат навлиза бързо в кръвта и остава активно в нея за 2-3 дни, поради което той трябва да се поставя в равни интервали от време на всеки 2-3 дни. В медицината дълги години това вещество се изписва като медикамент за лечение на рак на гърдата, остеопороза, язва, тежки изгаряния и загуба на тегло, причинена от продължително боледуване. 


Дозировка: Тъй като Нандрорапид няма 17-алфа алкилна група, той не е токсичен за черния дроб. Препоръчителната му дозировка за мъже е по 50 до 150 мг на един прием или общо 150-600мг за седмицата, а за жени – 25-50 мг на седмица за не повече от 12 седмици. Този прием е напълно достатъчен за стимулиране на протеиновия синтез, а оттам и за подпомагане на оптималния растеж на мускулните клетки.


Странични ефекти: Нандрорапид е един сравнително безопасен препарат. Може да прояви  някои странични ефекти само ако се предозира или злоупотреби с използването му в предсъстезателна подготовка.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.