ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Nandrolone Phenyl (Propionate) TN Pharma

Nandrolone Phenyl (Propionate) TN Pharma Покажи в цял размер

Американски Нандрофенил TN Pharma (Trusted Nutrients) за мускулен релеф и дефиниция. Представлява флакон от 10мл. в концентрация от 100мг/мл за мускулно приложение. Известен и под търговското наименование Nandro Rapid, този продукт е предназначен за всички, които държат на безкомпромисно качество и висок клас анаболни стимуланти.ТОП ЦЕНА.

Повече детайли

ABV0409

99,00 лв

  • Производител: TN Pharma, USA
  • Опаковка: 10ml. флакон (100mg/ml)
  • Фармацевично наименование: Nandrololone Phenyl Propionate

 

Обща информация за Нандролон Фенил/Нандро Рапид:

Американски Нандролон Фенилпропионат TN Pharma (Trusted Nutrients), познат на българския пазар като "бърза Дека". Нандрофенил е бързата версия на анаболния стероид нандролон и е предназначен за предсъстезателна подготовка. Сред спортисти и атлети Нандро Фенил притежава репутацията на един от най-безопасните и нетоксични стероиди, който повишава неимоверно силата и чистата мускулна маса без сериозни странични ефекти. Освен това Нандрофенил дава отлична възможност за контрол.


Действие: Свойствата на Nandro Phenyl са поразително сходни с тези на друг популярен бодибилдърски препарат – Дека Дураболин, чиято активна съставка е бавно действащият нандролон деканоат. Основната разлика между Нандрофенил и Дека Дураболин е скоростта, с която двата естера на нандролона се освобождават в кръвта. Докато Дека Дураболин дава добри резултати дори когато се инжектира веднъж на 2-3 седмици, то нандролон фенилпропионат навлиза бързо в кръвта и остава активен до 2-3 дни след прием. По тази причина Нандро Рапид трябва да се инжектира на всеки 2-3 дни. В медицината нандрофенил пропионат дълги години се изписва като медикамент за лечение на рак на гърдата, остеопороза, язва, тежки изгаряния и загуба на тегло, причинено от продължително боледуване. 


Дозировка: Тъй като Nandrolone Phenyl TN няма 17-алфа алкилна група, той не е токсичен за черния дроб. Препоръчителната му дозировка за мъже е по 50 до 150 мг на един прием или общо 150-600мг седмично. За жени – 25-50 мг на седмица за не повече от 12 седмици. Този прием е напълно достатъчен за стимулиране на протеиновия синтез, а оттам и за подпомагане на оптималния растеж на мускулните клетки.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Странични ефекти: Нандро Фенил пропионат е безопасен препарат на сравнителна база. Може да прояви  някои странични ефекти само ако се предозира или злоупотреби с използването му в предсъстезателна подготовка.

Потребители закупили този продукт са купили също: