ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Nandrolone Decanoate (10х200mg) Pharm-tec

Нандролон на Фармтек с търговско име Дека-Дураболин представлява инжекции на маслена основа за мускулно приложение. 1 ампула съдържа 200мг. нандролон. Комбинацията между Нандролон деканоат, Тестовирон (Testosterone enanthate) и Дианабол (Methandienone) се използва още от началото на стимулирането и се смята и днес за класика.

Повече детайли

ABV0261

90,00 лв

  • Производител: Pharm-tec, India
  • Опаковка: 10 ампули x 200mg/1 ml
  • Фармацевтично наименование: Nandrolone decanoate
 

Обща информация за Нандролон/Deca durabolin:  

Ампулите Нандролон деканоат на маслена основа за интрамускулно приложение са продукт от най-ново поколение, създаден за нуждите на съвременните атлети от високотехнологичната биоинженерингова  компания Фармтек. Този продукт може да бъде проверен с код за автентичност на официалния сайт на фирмата-производител Pharm-tec.

Нандролон или просто Дека е много добър анаболен стероид за качване на мускулна маса и увеличаване на силата. В Австрия и Швейцария е познат под търговското име Дека Дураболин и се счита в последно време за един от най-успешните медикаменти за противодействие на физическото отслабване и немощ при болни от СПИН или много възрастни хора. Съотношението на Тестостерона към Нандролона е 50:1 в тялото на средния мъж. Тъй като Нандролонът обаче има значително по-висока активност от тестостерона и подпомага ефективно метаболизма в полза на анаболния резултат без да засяга сериозно черния дроб, остава от голям интерес като допинг средство.

Действието му се развива постепенно до 3 дни, достига максимума си на действие на седмия ден и продължава около 3 седмици. Основните предимства на Деката, заради които и до днес се използва в спорта, са два. Първият е, че действа на повечето хора независимо от пола, възрастта и теглото. Вторият и много важен е, че не е опасен за черния дроб, т.е. не е хепатоксичен.

Нандролон се използва от спортистите по цял свят предимно за качване на маса в основен стероиден цикъл. Главно негово предимство е, че повишава белтъчния синтез, което предизвиква и така желаното нарстване на мускулите. Намалява количеството на катаболния хормон кортизол, увеличава обмяната на веществата като подобрява кръвообращението. Повишава сексуалното желание както при мъжете, така и при жените.

 

Дозировка и стероидни схеми: Оптималният прием е от 2 до 4 ампули седмично. Препоръчва се цикълът да е от 6 до 8 седмици. Като се комбинира с други стероиди, резултатът е отличен. Една от най-традиционните и популярни схеми е комбинирането с Метаболон (Methandienone) и тестостерон естери като Мулти Тест 350 (Tn-Pharma), Тестостерон пропионат, Тестостерон енантат и Тестостерон ципионат.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странични ефекти: Нандролонът оказва влияние върху естественото производство на тестостерон, въпреки че не прилича на другите тестостеронови препарати. Някои спортисти споделят, че след приема му престават болките в ставите, което се дължи на задържането на вода в организма. При този стероид добитата маса се губи малко по-трудно, отколкото при другите, особено ако тренировките са сериозни и интензивни. Много спортисти създадоха уникални тела чрез този стероид, който по последни данни е най-широко използваният и най-достъпният.


Противопоказания: Друго важно нещо, което трябва да знаете е, че Деката се изчиства от организма изключително трудно. До 8 месеца след последния прием, има малка вероятност да има следи в организма и да дадете положителен резултат при евентуален допинг тест.


 

Потребители закупили този продукт са купили също: