ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

MultiTesto 350 (Testosterone mix) GEP

MultiTesto 350 (Testosterone mix) GEP Покажи в цял размер

Multitesto 350, познат и като Сустанон, представлява маслен разтвор на четири тестостерон естери с нова, уникална формула за мускулно приложение на европейския фармацевтичен производител GEP. В опаковката са 10 ампули с високо качество и концентрация. Мултитесто гарантира отлични резултати и добро съотношение цена-качество. 

Повече детайли

ABV0337

80,00 лв

  • Производител: GEP-General European Pharmaceuticals
  • Опаковка: 10 ампули x 350mg/ml
  • Фармацевтично наименование: Testosterone Propionate 42mg/ml.

                                                              Testosterone Phenylpropionate 84mg/ml.

                                                              Testosterone Isocaproate 84mg/ml.

                                                              Testosterone Decanoate 140mg/ml.  


Обща инфромация за МултиТесто/Сустанон:

 

Multitesto 350 с търговско име Сустанон е фаворизиран стероид и високо ценен в културизма и бодибилдинга, защото в сравнение с други тестостеронови препарати, предлага значителни предимства. МултиТесто е уникална комбинация-нова формула- от четири тестостерон компонента със синергичен ефект, който се базира върху оптимизираното действие на съставките във времето.


Действие: Фармакокинтетичните свойства на МултиТесто имат две положителни страни за атлетите. Първата е, че поради комбинираното действие и съотношение на съставките, MultiTesto 350 милиграм по милиграм показва по-добър ефект от тестостерон енантат, ципионат или пропионат самостоятелно. Второто е ефектът на четирите тестостерон естера при тяхното постепенно синхронизирано освобождаване. МултиТесто действа незабавно и запазва ефективното си действие в тялото няколко седмици. Заради пропионата продуктът започва действието си веднага на следващия ден след прием и остава активен до 3-4 седмици заради деканоата.МултиТесто има изрaзен андрогенен ефект, свързан със силен анаболен ефект. Поради тази причина е подходящ за повишаване на силата и мускулната маса. След неговото приложение следва бърз прираст на физичека сила и наддаване на тегло. Атлети, които използват МултиТестосподелят за солиден прираст на мускулна маса с незначително задържане на вода, тъй като той не ароматизира както Тестостерон Енантата или -ципионата. Много културисти, които ползват тестостерон и се налага да се борят със задържането на вода и повишениете нива на естроген, в действителност предпочитат МултиТесто.


Дозировка и прием: Уникалната формула на Мултитесто 350 позволява за нуждите на бодибилдинга, но в зависимост от Вашето тегло и тренировъчен режим, приемът на 1 ампула седмично да бъде напълно достатъчен. Тези, които употребяват за първи път стероиди, могат да очаква да наддадат около 10 килограма в рамките на един месец само като използват 350мг МултиТесто седмично. По-напредналите атлети ще имат нужда от по-високи дози, за да постигнат желания ефект.


Подобни продукти: Multi Test 350, Tn-Pharma

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти. 

Странични ефекти: MultiTesto 350 е относително безопасен стероид, освен във високи дози, при които някои атлети могат да изпитат странични ефекти поради повишеното ниво на естроген. С дози, превишаващи 1000 мг на седмица, е задължително да използват антиестрогени като Nolvadex (Tamoxifen) или Proviron (Mesterolone). Употребата на MultiTesto 350 ще подтисне собственото производство на тестостерон, така че употребата на Прегнил 1500 IU или Прегнил 5000 IU (hCG-Human Chorionic gonadotropin) или Кломифен цитрат (Clomiphene citrate) е препоръчителна в края на стероиден цикъл.
Потребители закупили този продукт са купили също: