ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Methenolone enanthate (100mg/ml) MaxPharm

Methenolone enanthate (100mg/ml) MaxPharm Покажи в цял размер

Метенолон (Methenolone enanthate) на MaxPharm, познат под популярното име Примобол или Примоболан депо, е с фармацевтично качество, на конкурентна цена! Високо анаболен и слабо андрогенен, "Примо" е отличен избор в предсъстезателна подготовка. 

Канадският примобол не ароматизира, не е хепатоксичен и не крие риск за здравето Ви. 

Повече детайли

ABV0242

99,00 лв

  • Производител: MaxPharm, Canada
  • Опаковка: 10 мл. във флакон (100mg/ml) 
  • Фармацевтично наименование: Methenolone enanthate
 

Обща информация за Метенолон енантат/Primobol 100/MaxPharm:

Метенолон на MaxPharm или просто "Примо" е идеалният избор на всички сериозни атлети от десетилетия. Примобол не е изгубил славата си на един от най-благонадеждните и сигурни анаболни стимуланти. Той е високо анаболен и много ниско андрогенен, което го прави отличен избор в предсъстезателна подготовка. Смята се също подходящ и за жени спортистки. Примоболан не ароматизира и не е хепатоксичен, т.е. не застрашава черния дроб. 

 

Действие и стероидни схеми:  Мускулното развитие с канадския Метенолон е постепенно, с изключително добро качество. Атлетите с опит приемат Примоболан за регулиране на катаболния обмен през стероидните паузи.

Метенолон може да се комбинира ефективно с всички стероиди в зависимост от целта:  

В предсъстезателна подготовка препоръчваме комбинацията с Винстрол (Stanozolol) и Тренболон А (Trenbolone acetate).

В основен стероиден цикъл е добра комбинацията с Тестостерон (Testosterone propionate), Дианабол (Methandrostanolone) или Анаполон (Oxymetholone). Тези от вас, които искат бързо да качат мускулна маса, могат да приемат Примоболан заедно със Сустанон 250 (Sustanon) и Дианабол (Methandrostanolone).

Всички, които имат търпение или се страхуват от потенциалните странични ефекти, могат да се задоволят с комбинацията от Примобол от 200мг или 2мл. седмично и Дека Дураболин от 200mg до 400mg. седмично.

По наше мнение оптимална е комбинацията между Метенолон и Винстрол (Stanozolol).


Дозировка: Оптималният прием на Примобол варира от 2ml (200mg)  до 4ml (400mg)  седмично. Напредналите атлети могат да достигнат и до 800 мг. седмично. 


За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Потребители закупили този продукт са купили също: