ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Methandrostenolone (96х10) Generics Pharm

Метандростенолон (Methandienone) от новата серия на GPharm в нова опаковка от 96 таблетки за всички начинаещи билдъри и ентусиазирани фитнес спортисти! Подходящ за основен стероиден цикъл.

Повече детайли

ABV0116

29,90 лв

  • Производител: Generics Pharm
  • Опаковка: 96 tabs x 10mg.
  • Фармацевтично наименование: Methandienone


Обща информация за Метандростенолон/Дженерикс Фарм:

Метандиенон от новата серия на Generics Pharm e отлично предложение за тази цена. Разбира се, трябва да се вземе под внимание, че дозировката на този стимулант  изисква прием на  2 до 3 таблетки дневно (25-30мг.).

Метандростенолон, по-популярен като Метан, е производно на тестостерона със силен анаболен и андрогенен ефект. Той е мощен орален стероид за основен стероиден цикъл. Свойствата, които притежава Метандиенона за значително увеличаване на мускулната маса и сила, го правят незаменим за бодибилдърите.


Действие: Метанът е класически представител на анаболните стероиди, чието действие върху протеиновата обмяна-търсено и желано от атлетите-повишава изграждането на протеин в мускулатурата. Този ефект настъпва само при едновременно интензивни тренировки. Освен това анаболите повишават възстановителната способност на човека, който ги ползва. По този начин можем да тренираме често и по-дълго.

 

Дозировка и стероидни схеми: Оптималният дневен прием е 25 до 30мг. дневно, като при дозировки над 50мг. започва да проявява и страничните си действия като се завишава и водната задръжка. Много добра комбинация с Метандростенолон е приемът на Дека Дураболин (Nandrolone decanoatе) от 200 мг. седмично и Тестостерон от 250 до 500мг. седмично. Тъй като стероидните рецептори бързо привикват към Метандиенона, употребата му над 6 седмици е безпредметна.


Странични ефекти: От друга страна е важно да се знае, че приемът на Метандростанолон е свързан и със значително задържане на вода в тъканите, което е резултат от процеса на ароматаза. Т.е. повишават се естрогенните нива в организма. Задължителен е в края на цикъла приемът на протектори като Прегнил 1500 IU (Pregnyl) или Прегнил 5000 единици или Кломифен цитрат (търговско наименование Серпафар).


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.