ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Methandienone (100х10mg) Estopharma

Methandienone (100х10mg) Estopharma Покажи в цял размер

Новата серия Метандиенон на Estopharmaпопулярни наименования Метан, Метандростанолон, Данабол, Д-бол, Бионабол, сега с още по-добро качество! Този анаболен продукт е отличен избор за основен стероиден цикъл. В опаковката са 100 таблетки по 10 мг.

Повече детайли

ABV0128

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

35,00 лв

Добави в количката
  • Производител:  Estopharma, Estland
  • Опаковка: 100 таблетки х 10mg
  • Фармацевтично наименование: Methandienone, Methandrostenolone

 

Обща информация за Метандиенон (Метан):

Новата серия Метандиенон-сега с още по-добро качество! Гарантира сериозен прираст на мускулна маса и сила с редовни тренировки и хранителен режим, богат на протеини! Новата серия на Естофарма може да бъде проверена с код за автентичност на фирмения сайт: www.estopharma.com/methandienone.html


Метандиенон е производно на тестостерона и проявява силен анаболен и андрогенен ефект. Познат под търговските имена Д-Бол, Бионабол, Дианабол, Метандростенолон. Свойствата, които притежава Метана за значително увеличаване на мускулната маса и сила, го правят изключително ценен за бодибилдърите. Той е мощен орален стероид. При достатъчен прием на протеини и калории, стимулира белтъчния синтез и повишава апетита.

Развит е 1956г. от Др. Джон Циеглер по поръчка на концерна ЦИБА-Гайги като алтернатива на инжекционния тестостерон. През 60-те год. се търгува и става известен под името "Данабол". Като "Д-бол" превзе целия спортен свят и десетилетия наред се счита за "Закуската на шампионите". До края на 70-те години фирмата ЦИБА-Гайги притежава патентните права върху метана. След това много други фармацевтични фирми придобиват правата за производство и търговия на генерици на метана както е и този Метандиенон на Естофарма. И до днес Метанът намира широко приложение в спортните среди. В САЩ активното вещество се казва Метандростенолон, в Румъния - Напозим, в България - Бионабол.

Действие: Метанът е значително по-активен от еквивалентното количество на тестостерон, което води до по-бързото нарастване на мускулна тъкан. Тъй като в превишени дози Метандиенонът проявява склонност да ароматизира, т.е. повишава нивата на естроген в човешкото тяло, това води до значително задържане на вода. Вследствие на това се развива голяма мускулна маса и сила. Отличен препарат за основен стероиден цикъл.

 

Дозировка и стероидни схеми: Оптималният дневен прием е 25 до 30мг. дневно. При дозировки над 50мг. започва да проявява и страничните си действия като се завишава и водната задръжка. Много добре се комбинира с Дека (Nandrolone decanoat) от 300мг. до 400мг. седмично и Тестостерон (Testovis) от 250 до 500мг. седмично в зависимост от теглото Ви.

Тъй като стероидните рецептори бързо привикват към Metandienona, употребата му над 6 седмици е безмислена.


Отстъпки за количества: 

 

3 опаковки- 90,00 BGN; 5 опаковки-147,00 BGN с безплатна доставка; 10 опаковки- 279,00 BGN с безплатна доставка;


Странични ефекти: Важно е да се знае, че приемът на Метандиенон  е свързан със значително задържане на вода в тъканите, което е резултат от процеса на ароматаза. Т.е. повишават се нивата на естроген в организма. Поради тази причина след края на цикъл с Метан е почти задължителен примеът на протектори като Прегнил 1500 IU, Прегнил 5000 или Кломид (Clomiphene citrate).  


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


 

Потребители закупили този продукт са купили също: