ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Metastenol (Methandienone 100х10mg) Canadian Pharmaceuticals

С Метастенол (Methandienone) на Canadian Pharmaceuticals ще увеличите значително мускулната си маса и ефективна сила. Този канадски метан е изключително подходящ за зимния сезон и за основен стероиден цикъл, за начинаещи бодибилдъри. Метандиенон с феноменално качество, ТОП цена!

Повече детайли

ABV0146

59,90 лв

  • Производител: Canadian Pharmaceuticals
  • Опаковка: 100 таблетки x 10mg
  • Фармацевтично наименование: Methandienone

 

Обща информация за Метастенол/Dianabol:

Metastenol на Canadian Pharmaceuticals, познат и като Метан, Д-бол, Бионабол, е предпочитан продукт от професионални спортисти, културисти и бодибилдъри. С незаменими анаболни и андрогенни свойства, този канадски Метан ще спечели доверието Ви след като веднъж го пробвате! С Метастенол ще увеличите мускулната си маса и сила феноменално. При достатъчен прием на протеини и калории, просто ще избухнете.


Метандиенон е разработен през 1956г. от Др. Джон Циглер по поръчка на концерна ЦИБА-Гайги като алтернатива на инжекционния тестостерон. През 60-те год. се търгува и става известен под името "Дианабол". Като "Д-бол" превзе целия спортен свят и десетилетия наред се счита за "Закуската на шампионите". До края на 70-те години фирмата ЦИБА-Гайги притежава патентните права върху метана. След това много други фармацевтични фирми придобиват правата за производство и търговия на генерици на метандиенон както е и Метастенол на Canadian Pharmaceuticals. И до днес Метандиенон намира широко приложение в спортните и бодибилдърски среди. В САЩ активното вещество се казва Метандростенолон, в Румъния - Напозим, в България - Бионабол.

 

Действие: Метастенол е значително по-активен от еквивалентно количество тестостерон, което води до по-бързото нарастване на мускулна маса и сила. Отличен избор за основен цикъл за качване на мускулна маса.
 

Дозировка и стероидни схеми: Оптималният дневен прием е от 25 до 30 мг.  дневно или около 1мг. на килограм тегло. Това е критерий за състезатели. При дозировки над 50мг. започва да проявява и страничните си действия като се завишава и водната задръжка. Много добър вариант за комбинация с метан е приема на Дека Дураболин (Нандролон деканоат) от 200 мг. седмично и Тестостерон пропионат от 250 до 500мг. седмично в зависимост от теглото и интензивността на тренировките на спортуващия. Тъй като стероидните рецептори бързо привикват към Метандиенон, употребата му над 6 седмици е безпредметна.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Потребители закупили този продукт са купили също: