ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Metastan (50mg/ml) Canadian Pharmaceuticals

Metastan (50mg/ml) Canadian Pharmaceuticals Покажи в цял размер

С Метастан (Methandrostenolone) на инжекции на Canadian Pharmaceuticals значително ще увеличите значително мускулната си маса и сила. Многодозов флакон от 10мл. за мускулно инжектиране. Metastane е изключително подходящ за зимния сезон, за основен стероиден цикъл. Технологично нова разработка на маслена основа, добър избор за начинаещи билдъри. ТОП ЦЕНА!

Повече детайли

ABV0132

69,90 лв

  • Производител: Canadian Pharmaceuticals
  • Опаковка: 10ml x 50mg/ml
  • Фармацевтично наименование: Methandrostenolone, Methandienone

Обща информация за Metastan/ инжекционен Метандиенон:

Метастан е нова разработка- на инжекции- на най-силния анаболен стероид за основен стероиден цикъл след Анаполон (Oxymetholone). Свойствата, които притежава метастан за сериозно увеличаване на мускулната маса и сила, го правят незаменим за бодибилдърите. Метастан на канадската фирма е значително по-активен от същото количество Тестостерон. В резултат, протеновият синтез се увеличава значително и това води до по-бързото нарастване на мускулна тъкан.


Действие: Както почти всички стероиди, и Метастан е производно на тестостерона и проявява мощен анаболен и силен андрогенен ефект. Той съдейства за сериозното нарастване на мускулната Ви маса и сила. Метандиенон е значително по-активен от еквивалентно количество тестостерон, което води до по-бързото увеличаване на мускулна тъкан. При подходящ хранителен режим, т.е. достатъчен прием на калории и белтъчини, стимулира протеиновия синтез и повишава апетита. Така че с интензивни тренировки и достатъчно почивка, "порастването" Ви на мускули е гарантирано.

 

Стероидни схеми и прием:
Препоръчваме прием на Метастан до 100мг на всеки два дни. Това е критерий за състезатели. Много добър вариант за комбинация с канадския метастан е приема на Дека Дураболин (Нандролон деканоат) от 200 мг. седмично и Тестостерон от 250 до 500мг. седмично в зависимост от теглото и интензивността на тренировките на спортуващия. Тъй като стероидните рецептори бързо привикват към Метастан, употребата му над 6 седмици е безпредметна.

 

Странични ефекти: Важно е да се знае, че приемът на Дианабол свързан и със значително задържане на вода в тъканите, което е резултат от процеса на ароматаза. Т.е. повишават се естрогенните нива в организма. Затова в края на всеки цикъл е задъжителен приемът на протектори като Прегнил 5000 IU (HCG-Human choriongonadotropin) или Кломифен цитрат.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


 

Потребители закупили този продукт са купили също: