ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Mastеbol 100 (Мастерон) NASpharma

Mastеbol 100 (Мастерон) NASpharma Покажи в цял размер

Мастерон на ПРОМОЦИЯ! Mastebol 100 NASpharma е търговското име на Дростанолон пропионат. Мастебол 100 е много ефективен стимулант за силно и мускулесто тяло. Мастерон прави мускулите по-плътни и твърди, подчертава сепарацията. Най-добра цена!

Повече детайли

ABV0155

80,00 лв

  • Производител: NASpharma, Malta
  • Опаковка: 10 ампули х 100mg/1мл.
  • Фармацевтично наименование:  Drostanolone Propionate

 

Обща информация за Мастебол/Мастерон:

Mastеbol 100 е търговското наименование на анаболен стероид с активна съставка Дростанолон пропионат, който е синтетично производно на дихидротестостерона (DHT). При него основата на DHT e модифицирана с 2-метил група, така че да се увеличат анаболните му свойства. Най-известен под името Мастерон на белгийската фирма Sarva Syntex, която го произвежда до 1997г. 

Действие: Мастебол или Мастерон е чист андроген и не ароматизира, т.е. не се превръща в естроген. По-нови изследвания показват, че активното вещество дростанолон-типично за андроген-препятства способността на мастните клетки да складират липиди (мазнини). Така той намалява ефективно подкожната мастна тъкан. Гинекомастията е изключена като страничен ефект, което  го прави предпочитан избор както от бодибилдърите на диета така и от атлетите от скоростните физически спортове. Попаднал в кръвообръщението, Мастебол 100 освобождава активен дростанолон, чийто полуживот е около 2 дни след приема. По тази причина инежкционният прием се препоръчва да бъде на всеки 3 до 4 дни, за да се поддържа постоянно ниво на хормона в организма. 

Прием и стероидни схеми: Обичайните дози са 100 мг. на всеки 3 до 6 дни или една ампула. За целите на бодибилдинга се използват дози от 200 до 400мг. Мастебол седмично, които се разделят на 3 инжекционни приема през 2-3 дни, а самият цикъл продължава между 6 и 12 седмици без да предизвика значими андрогенни странични ефекти. 

В тренировъчните цикли за релеф Мастебол на Насфарма най-често се комбинира с други неароматизиращи стероиди, които допринасят за запазването на натрупаната мускулна маса, туширайки катаболния ефект като едновременно с това увеличават топенето на мазнините. Например отлична е комбинацията с Винстрол Депо (Stanozolol), Параболан (Trenbolone hexa), Римоболан (Primobolan depot)Анавар TN (Oxandrolone) и Тестостерон Депо. За увеличаване на ефекта Мастебол 100 често се комбинира с други стероиди като най-предпочитани са инжекционни стероиди като Дека Дураболин (Nandrolone decanoate) или Болденон (Boldenone undecylenate), които увеличават натрупването на мускулна маса и спомагат изчистването на водата. 


Подобни продукти: Mastabol 200,Tn-Pharma; 

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странични ефекти: Важно е да се знае, че когато се комбинират, стероидите разкриват по-малко естрогенни странични ефекти, отколкото при самостоятелното си използване. Подобно на останалите анаболни стероиди, Мастебол подтиска естественото производство на тестостерона и ако не се взема паралелно със стимулиращи тестостероновата секреция медикаменти като Кломифен Цитрат или Серпафар, нормалното производство на основния мъжки полов хормон се възстановява в нормални граници в рамките на  1 до 4 месеца след края на цикъла.