ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Masteron 100 (Drostanolone propionate) BodyPharm

Този Мастерон на японската фирма БодиФарм представлява маслен разтвор за интрамускулно приложение и е с гарантирано качество и произход! Количеството и концентрацията в шишето се равняват на 10 ампули Дростанолон пропионат.

Повече детайли

ABV0255

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

95,00 лв

Добави в количката
  • Производител: BodyPharm Ltd., Japan
  • Опаковка: 10мл. в шише (100 mg/ml)
  • Фармацевтично наименование: Drostanolone Propionate

 

Обща информация за Мастерон/Дростанолон:

Мастерон с активна съставка Дростанолон Пропионат, се използва предимно от спортуващи, които целят повишаване твърдоста и плътноста на мускулатурата си. Мастерон е получен от дихидротестостерон (DHT) като основата на DHT е модифицирана с 2-метил група, за да се увеличат анаболните свойства на продукта. Така той става по-ефективен в изграждането на мускулна тъкан отколкото стероидите без метилна друпа.

 

Действие и предимства: Мастерон е продукт с мощни анаболни и антиестрогенни свойства. Това означава, че Мастерон не ароматизира дори и в по-високи дози, поради което няма нужда от прием на Кломифен или Nolvadex. Той често се използва от спортуващи, които са чувствителни към естроген, защото е мощен естроген-блокер. Мастеронът е много подходящ в предсъстезателна подготовка за релеф като придава твърдост и плътност на мускулатурата и подчертава сепарацията. 

Освен в цикъл за релеф, може да се използва и когато се цели избягване на водна задръжка и ароматизация. Мастерон има силно изразена анаболна активност и по-ниска андрогенна в сравнение с тестостерона. Не се явява същият прираст на сила, както при тестостерона. 

Дозировка и стероидни схеми: Дозите обичайно са 100 мг. на всеки 3 до 6 дни. Тъй като субстанцията Drostanolone Dipropionate e с кратък живот, са необходими чести поставяния на инжекции. Стероидният цикъл продължава между 6 и 12 седмици. Мастерон на БодиФарм е особено ефективен в комбинация със стероиди като Винстрол Депо (Stromba),  Параболан, Примоболан Депо, Анавар и Тестостерон Депо. Поради това кратко време инжекциите трябва да бъдат многократни, поне на всеки 3 или 4 дни, за да поддържат постоянно ниво на хормона в кръвта. Седмичните приеми са в рамките на 300 до 500 мг.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.