ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Mastaplex 200 (Drostanolone propionate) Axio Labs

Mastaplex 200 (Drostanolone propionate) Axio Labs Покажи в цял размер

Мастаплекс 200 с активно вещество Drostanolone propionate във флакон за многократно приложение е анаболен стероид, много подходящ в предсъстезателна подготовка за релеф.Той придава твърдост и плътност на мускулатурата и подчертава сепарацията. Мастаплекс не ароматизира дори в по-големи дози

 

Повече детайли

ABV0215

45,00 лв

  • Производител: AXIO Labs, India
  • Опаковка: 10ml. флакон х 200 mg/ml. за многократно приложение
  • Фармацевтично наименование: Drostanolone propionate


Обща информация за Мастаплекс/Дростанолон пропионат:

Мастаплекс 200 представлява маслен разтвор за интрамускулно инжектиране, равняващ се на 10 ампули по 1 мл. Той е умерено мощен анаболен стероид с активно вещество Дростанолон пропионат, познат и под търговското наименование Мастерон. Има минимални странични ефекти, което го прави предпочитан избор както от бодибилдърите на диета, така и от атлетите от скоростните физически спортове.

Действие: Мастаплекс 200 е много подходящ в предсъстезателна подготовка за релеф като придава твърдост и плътност на мускулатурата и подчертава сепарацията. Освен в цикъл за релеф, може да се използва и когато се цели избягване на водната задръжка и ароматизацията. Mastaplex 200 има силно изразена анаболна активност и по-ниска андрогенна в сравнение с тестостерона. Не се явява същият прираст на сила, както при тестостерона, защото водната задръжка, характерна за него, е по-голяма. Той бързо влиза и излиза от метаболитната обмяна. Тъй като субстанцията Drostanolone Di-propionate e с кратък живот, са необходими чести поставяния на инжекции.

Още информация за Мастерон: Дростанолон пропионат е производно на дихидротестостерона. При него основата на DHT e модифицирана с 2-метил група, така че да се увеличат анаболните му свойства. Aндрогенното към анаболното съотношение е 25:40 към 62:130, което го прави значително по-ефективен в провокирането на мускулния растеж. Mastaplex 200 е стероид със солидни анаболни и антиестрогенни свойства. Той е доказал качествата си като средство за сериозно увеличаване на мускулната маса и силата като това обикновено е съпроводено и от редуциране на подкожната мастна тъкан. 

Метилната група на въглерод-2 (алфа) позиция увеличава устойчивостта спрямо метоболизиране от ензима 3-хидроксистероид дехидроксигеназа в скелетната мускулатура, което обуславя по-силното му действие, а естерната форма забавя разнасянето му от мястото, където е направена инжекцията. Попаднал в кръвообращението, препаратът освобождава активен дростанолон, чийто полуживот е около 2 дни след инжекцията.


Дозировка и стероидни схеми: За нуждите на бодибилдинга се използват дози от 200-400 мг. Мастаплекс седмично, които се разделят на 3 инжекционни приема през 2-3 дни, а самият цикъл продължава между 6 и 12 седмици. За жените най-срещаната дозировка е 50 мг. седмично, разделени на 3 приема, за срок от 4 до 6 седмици, но цикълът може да продължи и 8-12 седмици при седмична доза от 100 мг. без да предизвика значими андрогенни странични ефекти. Тези дози и продължителност са достатъчни за значително натрупване на чиста мускулна маса и увеличаване на силата.

За увеличаване на ефекта Дростанолон пропионатът често се комбинира с други стероиди, като най-предпочитани са инжекционни стероиди като Дека-Дураболина (Нандролон деканоат) или Болденон, които увеличават както натрупването на мускулна маса, така и изчистването на водата. Комбинацията има по-малко естрогенни странични ефекти, отколкото при самостоятелното използване на стероидите.

В тренировъчните цикли за релеф обаче, Мастаплекс най-често се комбинира с други неароматизиращи стероиди като Strombafort/Винстрол (Stanozolol), Примоболан (Methenolone enanthate), Параболан или Анавар, които допринасят за запазването на натрупаната мускулна маса. Те тушират катаболния ефект като едновременно с това увеличават топенето на мазнините.

 

За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странични ефекти: Mastaplex 200 на AXIO Labs  не ароматизира дори в големи дози, поради което няма нужда от прием на Кломифен или Nolvadex (Tamoxifen). Подобно на останалите анаболни стероиди, Мастаплекс подтиска естественото производство на тестостерон и ако не се приема успоредно със стимулиращи тестостероновата секреция препарати, нормалното производство на основния мъжки полов хормон се възстановява в нормални граници в рамките на 1-4 месеца след края на цикъла с Дростанолон пропионат.

Потребители закупили този продукт са купили също: