ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Mastabol (Masteron) TN Pharma (200mg/ml)

Mastabol (Masteron) TN Pharma (200mg/ml) Покажи в цял размер

Американски Мастабол на TN Pharma представлява флакон от 10мл. за интрамускулно инжектиране. За разлика от повечето познати анаболни стимуланти, Mastabol TN съдържа 200мг.  Дростанолон пропионат в 1мл. Този американски Мастерон е предназначен за всички, които държат на безкомпромисно качество и търсят висок клас анаболи. ТОП ЦЕНА! 

Повече детайли

ABV0382

99,00 лв

  • Производител: TN PharmaUSA
  • Опаковка: 10ml. флакон (200mg/ml)
  • Фармацевично наименование: Drostanolone propionate

 

Обща информация за американски Mastabol/Мастабол 200: 

Мастабол 200 на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients), познат на българския пазар под търговското име Мастерон, се отличава качествено от другите познати спортни стимуланти: флаконът съдържа 200мг. пречистен Дростанолон пропионат в 1мл. и се равнява на 10 ампули по 200мг. активно вещество Drostanolone propionate. Mastabol 200 TN е предназначен за всички, които държат на безкомпромисно качество и търсят висок клас анаболи. Мастабол е особено подходящ за атлети, чувствителни към естрогена!

Мастабол с активна съставка Дростанолон пропионат се използва предимно от спортисти, които целят повишаване твърдоста и плътноста на мускулатурата си. Мастабол е производно на дихидротестостерон като основата на DHT е модифицирана с 2-метил група, за да се увеличат анаболните свойства на продукта. Така той става по-ефективен в изграждането на мускулна тъкан. 


Действие: Mastabol TN Pharma е средство за солидно увеличаване на мускулната маса и сила като това обикновено е съпроводено и от редуциране на подкожните мазнини. 

Мастабол ТиЕн не ароматизира дори и в по-високи дози, поради което няма нужда от прием на Кломифен или Nolvadex. Той често се използва от спортуващи, които са чувствителни към естроген, защото е мощен естроген-блокер. Мастабол  TN е много подходящ в предсъстезателна подготовка за релеф като придава твърдост и плътност на мускулатурата и подчертава сепарацията. 

Освен в цикъл за мускулен релеф, може да се използва и когато се цели избягване на водна задръжка и ароматизация. 


Дозировка и стероидни схеми: Дозите обичайно са 100 мг. на всеки 3 до 6 дни. Тъй като субстанцията Drostanolone Di-propionate e с кратък живот, са необходими чести поставяния на инжекции. Стероидният цикъл продължава между 6 и 12 седмици. Мастабол TN Pharma е особено ефективен в комбинация със стероиди като Винстрол TN (Stanozolol)Параболан TN (Trenbolone hexa), Primobol TN  (Примоболан депо), амeрикански Анавар TN и Тестовирон TN (Testosterone enanthate). Поради това кратко време инжекциите трябва да бъдат многократни, поне на всеки 3 или 4 дни, за да поддържат постоянно ниво на хормона в кръвта. Седмичният прием е в рамките на 400мг. до 500мг.

 

Странични действия: Мастабол  200 TN има минимални странични ефекти, което го прави предпочитан избор както от бодибилдърите на диета, така и от атлетите от скоростните физически спортове.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Потребители закупили този продукт са купили също: