ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Mastabol 100 (Drostanolone propionate) British Dragon

Mastabol 100 (Drostanolone propionate) British Dragon Покажи в цял размер

Мастабол 100, популярен под търговското наименование Мастерон, се използва от всички спортуващи и фитнес ентусиасти, които искат да повишат твърдостта и плътноста на мускулатурата си, да подчертаят сепарацията.

Повече детайли

ABV0112

68,00 лв

  • Производител: British Dragon, Thailand
  • Опаковка: 10 ml във флакон от 100 mg/ml. за многократно приложение
  • Фармацевтично наименование: Drostanolone Di-Propionate

 

Обща информация за Мастабол 100/Дростанолон:

Мастабол 100, популярен и като Мастерон представлява маслен разтвор за многократно интрамускулно приложение и се равнява на 10 ампули по 1мл. Използва се предимно от спортуващи и бодибилдъри, които искат да повишат твърдоста и плътноста на мускулатурата си. Мастабол 100 е описан като стероид с мощни анаболни и анти-естрогенни свойства. Този препарат на Бритиш Драгон е с доказано действие и свойства.


Действие: Мастабол 100 е дериват на дихидротестостерон (DHT) като повечето анаболни стероиди. При него активното вещество е Дростанолон Ди-пропионат като основата на DHT е модифицирана с 2-метил група, за да се увеличат анаболните му свойства. Така той става по-ефективен в изграждането на мускулна тъкан отколкото стероидите без метилна друпа. Мастабол 100 не ароматизира дори в големи количества. Той често се използва от спортисти, които са чувствителни към естроген, защото Дростанолонът е мощен естроген-блокер.


Дозировка и стероидни схеми: Обичайният прием на Дростанолон е 100 мг. на всеки 3 до 6 дни в зависимост от теглото Ви и общото Ви физическо състояние. Действието на препарата се ограничава до няколко дни заради естера Ди-пропионат. Поради краткия му полуживот инжекциите трябва да бъдат многократни, на всеки 3 или 4 дни, за да се поддържа постоянно ниво на хормона в кръвта. Седмичните приеми са в рамките на 300 – 500 мг. Ако жени приемат препарата, дозата трябва да бъде ограничена до не повече от 25 – 50 мг седмично.

Подобни продукти: Mastabol 200,Tn-Pharma;


Мастабол 100 е особено ефикасен в комбинация със стероиди като Винстрол Депо (Stanozolol), Параболан (Trenbolone), Примоболан депо (Methenolone enanthate), Анавар (Oxandrolone) и Тестостерон депо (Testosterone enanthate). 

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.