ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Levitra (Vardenafil 4x20mg) Bayer Pharma AG

Levitra (Vardenafil 4x20mg) Bayer Pharma AG Покажи в цял размер

Левитра (Levitra) на Bayer Pharma AG ще помогне на всеки, който изпитва понякога трудности да получи или поддържа ерекция. Активното вещество Варденафил играе решаваща роля в предотвратяването на преждевременната еякулация.

Повече детайли

ABV0186

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

29,90 лв

Добави в количката
  • Производител: Bayer Pharmaceuticals AG, Germany
  • Опаковка: 4 таблетки х 20 mg.
  • Фармацевтично наименование: Vardenafil


Обща информация за Левитра:

Левитра с активно вещество Vardenafil е предназначена за терапия на еректилна дисфункция при мъже: медицинското наименование на състояния, свързани със затруднения за получаване и поддържане на ерекция. В някои случаи причините са от физическо естество. Много често обаче те се коренят в психиката ни, а най-често са съвкупност от двете.  Каквато и да е причината, ефектът след прием на Левитра е един и същ: безотказно действие, свързано с кръвонапълване на кръвоносните съдове на пениса. Левитра е особено ефективна в овладяване на преждевременната еякулация. Така че тя Ви дава възможност да контролирате напълно сексуалния акт.  Много често именно несигурността и страха да не се "изложим", са причина за проблемите с ерекцията. 


Действие: Ерекцията зависи от баланса на две телесни вещества. Първото допринася за ерекцията, второто премахва ерекцията. Ако двете вещества не се балансират, вие може да не получите ерекция. Levitra намалява ефекта на второто вещество, наречено PDE-5. Левитра поддържа ерекцията достатъчно, за да продължи удоволствието от сексуалния акт максимално дълго. Трябва да се има предвид, че Levitra действа само при сексуална възбуда, т.е. безмислен е приемът и ако няма изгледи за полов акт.


Дозировка: Приема се максимално една таблетка Левитра от 30 до 60 минути преди сексуален акт. Ще получите желаната ерекция от 30 мин до 4-5 часа след прием. Глътнете една цяла таблетка Levitra с чаша вода. Ако не искате толкова продължително действие или се чувствате иначе в добра форма, може да вземете само половин таблетка (10мг.). Не приемайте Levitra повече от един път дневно.


Противопоказания: Може да приемате Левитра с или без храна: за предпочитане е да не преяждате или да не прекалявате с мазнините, тъй като това може да забави ефекта на Левитра. Не се препоръчва сок от грейпфрут, когато приемате Levitra. Той може да повлияе на обичайния ефект на лекарството. Алкохолът в умерени количества не би попречил на действието й: това означава не повече от 100-150мг.

Много рядко Levitra може да причини световъртеж при някои хора или да засегне тяхното зрение. Ако имате световъртеж или промени в зрението след прием на Levitra, не шофирайте и не работете с машини.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Важно: Уведомете Вашия лекар за всяко лекарство, което приемате или сте приемали - дори лекарства, които сте купили без рецепта като билки и витамини. Levitra обикновено е съвместима с лекарствата. Но някои от тях могат да причинят проблеми, специално:

Нитрати, лекарства за стенокардия (гръдна жаба), или лекарства, които освобождават азотен окис като амилнитрит. Приемът им с Levitra може сериозно да повлияе Вашето кръвно налягане.

• Лекарства за лечение на аритмия, като хинидин, прокаинамид, амиодарон или соталол.

• Ритонавир или инданавир, лекарства за лечение на СПИН.

• Кетоконазол или итраконазол или други противогъбични лекарства.

• Еритромицин антибиотик.

• Алфа блокери, вид лекарства, използвани за лечение на високо кръвно налягане и доброкачествена простатна хиперплазия.

Консултирайте се с Вашия лекар също и в следните случаи:

  • Ако имате тежък сърдечен или чернодробен проблем.
  • Ако сте на диализа.
  • Ако скоро сте имали мозъчен кръвоизлив или сърдечна атака.
  • Ако имате в семейството данни за дегенеративни очни болести (като ретинитис пигментоза).


Потребители закупили този продукт са купили също: