ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

L-CARNITINE (30х1000mg) Pure Nutrition

L-CARNITINE (30х1000mg) Pure Nutrition Покажи в цял размер

Най-доброто средство за отслабване-1000мг. чист L-Carnitine на Pure Nutriotion в една

капсула! Подпомага изгарянето на мазнини в проблемните зони. ТОП ЦЕНА! 

Повече детайли

ABV0200

22,00 лв

  • Производител: Pure Nutrition, USA
  • Опаковка: 30 капсули х 1000mg

Oбща информация за Л-Карнитин:

L-Carnitine 1000 e л-карнитин, който съдържа 1000мг в една единствена капсула. Така една от най-популярните добавки за изгаряне на мазнини се завръща в нов и удобен вид за всички фенове. 

 

Действие: L-Carnitine 1000 успешно подпомага изгарянето на мазнините, заради характерните си свойства. Л-Карнитинът пренася дълговерижните мастни киселини като триглициридите към митохондриите, основните енергийни двигатели в клетките. Там мазнините се окисляват и биват използвани като източник на енергия.

 

L-Carnitine 1000 е ефективна добавка, която увеличава многократно издръжливостта на тялото и жизнения тонус. Чрез процеса на използване на мазнините като източник на енергия засилва процесите на изгаряне на излишните мазнини в тялото, увеличава енергията и подобрява способността на мускулите да се справят с умората. L-Carnitine 1000 също така участва в процесите на изграждане на мускулна маса. Винаги може да включите L-Carnitine 1000 към своя хранителен режим, заради допълните му качества да регулира апетита и да придава на тялото енергия и тонус при диети или интензивни тренировки.

 

Л-Карнитинът на Pure Nutrition използва признатата за най-качествена, чиста и ефективна суровина Л-Карнитин – Carnipure. Продукт на световноизвестната швейцарска компания Lonza, Carnipure Ви гарантира 100% чистота и максимално ефективност при горенето на мазнините. С Carnipure нашите клиенти, а именно Вие, получавате най-доброто, за да бъдат оправдани очакванията и положения труд.

 

Препоръчителен прием: 1-2 капсули, 1-3 пъти дневно. Препоръчително е да се приема преди тренировка и на празен стомах.


За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Странични действия: Не се препоръчва употребата на Л-карнитин повече от 3 месеца  заради проблеми с бъбреците. 

Потребители закупили този продукт са купили също: