ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

L-CARNITINE (60x1000mg) Pure Nutrition

L-CARNITINE (60x1000mg) Pure Nutrition Покажи в цял размер

Най-доброто средство за отслабване-1000мг. чист L-Carnitine на Pure Nutriotion в една

капсула! На ПРОМОЦИОНАЛНА цена! Подпомага интензивното изгаряне на мазнини. 

 


Повече детайли

ABV0201

37,00 лв

  • Производител: Pure Nutrition, USA
  • Опаковка: 60 капсули х 1000mg.


ОБЩА ИНФОМАЦИЯ за Л-КАРНИТИН: 

L-Carnitine 1000 е л-карнитин на капсули, който съдържа 1000мг в една единствена капсула. Така една от най-популярните добавки за изгаряне на мазнини се завръща в нов и удобен вид за тези, които предпочитат капсули.
L-Carnitine 1000 успешно подпомага изгарянето на мазнините: Л-Карнитин пренася дълговерижните мастни киселини като триглициридите към митохондриите, основните енергийни двигатели в клетките. Там мазнините се окисляват и биват използвани като основен източник на енергия.
L-Carnitine 1000 е ефективна добавка, която увеличава многократно физиеската издръжливост и жизнения Ви тонус. Чрез процеса на използване на мазнините като източник на енергия, Л-карнитин засилва процесите на изгаряне на излишните мазнини в тялото, увеличава енергията и подобрява способността на мускулите да се справят с умората. L-Carnitine 1000 също така участва в процесите на изграждане на мускулна маса. Винаги може да включите L-Carnitine 1000 към своя хранителен режим, заради допълнителните му качества да регулира апетита и да придава на тялото енергия и тонус при диета.
Л-Карнитин на Pure Nutrition използва признатата за най-качествена, чиста и ефективна суровина Л-Карнитин – Carnipure. Продукт на световноизвестната швейцарска компания Lonza, Carnipure Ви гарантира 100% чистота и максимално ефективност при горенето на мазнините. С Carnipure Вие, нашите клиенти, получавате най-доброто, за да бъдат оправдани Вашите очаквания и положен труд.

 

Препоръчителен прием: 1-2 капсули от един до 3 пъти дневно. Препоръчително е да се приема преди тренировка и на празен стомах.


Потребители закупили този продукт са купили също: