ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Kamagra 100 Gold

Kamagra 100 Gold Покажи в цял размер

С Камагра 100 GOLD овладявате преждевременната еякулация и задържате ерекцията. Зелената Камагра повишава сексуалните Ви способности и либидото. С генерическия еквивалент на Виагра (Pfizer) подобрявате физическата си и психическа мощ.

 

Повече детайли

ABV0110

19,90 лв

  • Производител: Ajanta Pharma, India
  • Опаковка: 4 таблетки x 100 мг.
  • Фармацевтично наименование: Sildenafil citrate

 

Обща информация за Камагра 100/Силденафил:

Камагра ГОЛД е пълен заместител по съдържание и действие на Виагра (Pfizer), но е значително по-изгоден. Какво ни дава Камагра:

  • овладяване на преждевременната еякулация;

  • задържане на ерекцията;

  • повишаване на сексуалната способност и либидото;

  • подобряване на физическата и психическата мощ; 

Действие: Камагра е първият от нова група препарати, наречени ензимни инхибитори. Силденафил не е хормон, но влияе на хормона PDE-5, което позволява на пениса да е в ерекция по-дълго време, подобрява сексуалното изпълнение като повишава сексуалната ви мощ и издръжливост. Активната съставка Силденафил предизвиква разширяване на кръвоносните съдове на пениса. В следствие на това се увеличава притока на кръв в него и това води до ерекция. Това свойство на медикамента е открито случайно в изследванията на силденафил като средство за терапия на високо кръвно и Angina Pectoris (гръдна жаба). Освен като средство за повишаване на потентността, Sildenafil е разрешен за употреба от 2006г. за терапия на идиопатична пулмонално-артериална хипертония (търговско име Revatio).

Дозировка: Приема се орално 45 мин. преди секс. Алкохолът или особено богата на мазнини храна забавят действието на активното вещество Sildenafil. Трябва да се отбележи, че сексуалната възбуда е задължителна, за да може зелената Камагра да бъде максимално ефективна.

Любопитно: Днес, 15 години по-късно, според най-новите медицински изследвания в Германия и САЩ, Силденафилът-активното вещество при Камагра-се доказа не само като средство за справяне със смущения в потентността, но като лекарство против Jetlag (обща отпадналост при смяна на часови зони), множествена склероза (Alzheimer) и някои други здравословни проблеми. Най-нови изследвания за ВИАГРА ще прочетете тук.

Противопоказания: Камагра не се препоръчва на хора, алергични към Силденафил. Иначе модерните медицински виждания я считат почти безопасна, с много малко странични ефекти. Например може да причини разстроен стомах или главоболие, световъртеж. Не е желателно да се използва с продукти, съдържащи нитрати (POPARS). Алкохолът и мазната храна, приети непосредствено преди това, забавят дейстивето на активното вещество. Камагра  не се препоръчва на хора, които приемат медикаменти за разреждане на кръвта, т.е. не бива да се използва от хора с тежки сърдечно-съдови заболявания или са над 65год.


Отстъпки за количества:


3 опаковки-55,00 BGN; 5 опаковки-90,00 BGN; 10 опаковки-170,00 BGN с безплатна доставка.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Потребители закупили този продукт са купили също: