ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Kamagra 100 (разтворими) Ajanta

Kamagra 100 (разтворими) Ajanta Покажи в цял размер

Камагра 100 -разтворими ефервесцентни таблетки- с ободряващ вкус на портокал! Kamagra 100 е най-иновативният секс стимулант на индийската фармацевтична фирма Ajanta. Разтворимите таблетки съдържат 100мг. силденафил, познат от Виагра Пфайзер. "Портокаловата" Камагра ще изненада приятно всички мъже-без значение от възрастта- с незабавното си и ефективно действие. 

Повече детайли

ABV0397

29,90 лв

  •  Производител: Ajanta Pharma, India
  • Опаковка: 7 таблетки х 100мг. 
  • Фармацевтично наименование: Sildenafil citrate
 

Обща информация за Камагра 100 Effervescent tablets/Силденафил:

Камагра 100 разтворими таблетки е най-новият вариант на Виагра. Ефервесцентната форма на добре познатата Камагра 100 Голд с два пъти по-силно действие. Това е първата разтворима форма на Sildenafil citrate в света, специално създадена за хора, които имат проблеми да преглъщат хапчета. 

Тя спомага за по-здрава и дълга ерекция и е отлично средство за борба с проблемите с ерекцията като разширява кръвоносните съдове на пениса. По този начин увеличава притока на кръв към него. Kamagra 100 (ефервесцентна) работи при всички мъже без изключение, независимо от това дали еректилната дисфункция е в лека или остра форма. Предимството на Камагра 100 е в незабавното и ефективно действие. 


Действие: Действието на Камагра 100 разтворими таблетки започва от 20 до 40 мин. след прием и продължава от 4 до 6 часа. Важно е да се знае, че Kamagra Fizzy действа само със сексуална стимулация. За сигурен и силен ефект, преди прием избягвайте мазни храни и не приемайте големи количества алкохол. 


Дозировка и прием: Приложението на Камагра 100 (ефервесцентна) е изключително лесно. Разтворимата таблетка се слага в чаша вода и се оставя да се разтвори напълно. След това можете да се насладите на приятния портокалов вкус и невероятното и действие. Да не се превишава дневната доза от една Камагра  разтворима таблетка на 24 часа.   

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти. 

 

Противопоказания: Камагра 100 разтворими таблетки не се препоръчва на хора, алергични към Силденафил. Иначе модерните медицински виждания я считат почти безопасна, с много малко странични ефекти. Например може да причини разстроен стомах или главоболие, световъртеж. Не е желателно да се използва с продукти, съдържащи нитрати (POPARS).


 

 

Потребители закупили този продукт са купили също: