ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Jintropin 120 IU (10x4.0mg) HGH

Jintropin 120 IU (10x4.0mg) HGH Покажи в цял размер

Jintropin 120 IU в дискретна опаковка на ТОП цена! 10 флакона джинтропин по 12 единици хормон на растежа (HGH) можете да поръчате бързо и да получите надеждно и сигурно от  нашия онлайн магазин. Гарантирано качество, сигурна доставка, в задължителния срок на годност!

Повече детайли

ABV0306

349,00 лв

Намалена цена!

-150,00 лв

499,00 лв

  • Производител: GeneScience Pharmaceuticals Co. Ltd, China
  • Опаковка: 10 флакона х 12 единици
  • Фармацевтично наименование: HGH-Human Growth hormone

Обща информация за Жинтропин/Хормон на растежа:

Джинтропин е един от най-изпитаните и популярни хормони на растежа в света. Според международни маркетингови проучвания, джинтропин е признат за абсолютен пазарен лидер в Китай с над 75% пазарен дял. За първи път е произведен и пуснат на пазара през 1997г. като първата китайска марка хормон на растежа (Somatropin). Той е произведен чрез рекомбинирана DNA технология и е идентичен с естествено произвеждания в човешкото тяло хормон на растежа Somatropin. Съдържа 191 важни за човешкия организъм аминокиселини и представлява полипептиден протеин. 


Действие: Jintropin стимулира клетъчния растеж и засилва растежа на деца, които страдат от липсата на собствен растежен хормон. При възрастни с изразен дефицит на хормона на растежа, Жинтропин засилва и подобрява метаболизма, което намалява натрупването на мазнини в тялото, повишава енергийните нива и увеличава мускулната маса и жизненост. С една дума, Жинтропин подобрява качеството Ви на живот.

Освен това се използва при пациенти, които са претърпели сериозни изгаряния и имат нужда от възстановяване след тежки операции.

Хормонът на растежа се отделя от предния дял на хипофизата (аденохипофиза).Сам по себе си няма директно действие, а стимулира черния дроб да произведе и освободи IGF или инсулиноподобен растежен фактор.  

В професионалния спорт се използва най-често в комбинация с Тестостерон пропионат (Testovis) TN.


За консултация и поръчка, моля обадете се на посочения телефонен номер на сайта, skype или  изпозвайте формата за контакт!


Странични ефекти: Жинтропин няма сериозни странични ефекти, когато се прилага според упътването, с прецизност в дозирането.