ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Induject 250 (Sustanon) Alpha Pharma

Induject 250 с популярно име Сустанон във флакон от 10мл. за многократно инжектиране на маслена основа, представлява бленда от 4-ри естера тестостерон и е най-популярният стероид за изграждане на мускулна маса. Каталог продукти на Alpha Pharma Healthcare -най-добри цени.

Повече детайли

ABV0275

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

75,00 лв

Добави в количката
  • Производител: Alpha Pharma Healthcare, India
  • Опаковка: 1 флакон от 10мл. (250 mg/ml) за многократно инжектиране
  • Фармацевтично наименование:  Testosterone Propionate             30 mg
                                                                          Testosterone Isocaporate           60 mg
                                                                          Testosterone Phenylpropionate  60mg
                                                                          Testosterone Decanoate           100 mg
 

Обща информация за Индужект 250/Сустанон:

Induject 250 (Индужект) или популярен като Сустанон представлява комбинация от 4-ри тестостерон компонента на индийския фармацевтичен концерн Алфа Фарма, най-популярният стероид за мускулна маса. Сместта на Тестостерон естери осигурява постоянно ниво на хормона за период от един месец. 

Индужект 250 е любим стероид и високо ценен от много спортуващи и фитнес ентусиасти, защото в сравнение с други тестостеронови препарати, предлага значителни предимства. Сустанон е комбинация от четири тестостерон компонента със синергичен ефект, който се базира върху оптимизираното действие на съставките във времето.

 

Действие: Тази особеност на Induject-250 има две положителни свойства за атлетите. Първото е, че поради  комбинираното действие и съотношение на съставките, Индуджект милиграм по милиграм показва по-добър ефект от тестостерон енантат, ципионат или пропионат самостоятелно. Второто е ефектът на четирите тестостерон естера при тяхното постепенно синхронизирано освобождаване. Сустанон действа незабавно и запазва ефективното си действие в тялото няколко седмици. Заради пропионата Индужект започва действието си веднага на следващия ден след прием и остава активен до 3-4 седмици заради деканоата. Сустанон има изрaзен андрогенен ефект, свързан със силен анаболен ефект. Поради тази причина е подходящ за повишаване на силата и мускулната маса. След неговото приложение следва бърз прираст на физичека сила и дори наддаване на тегло. Атлети, които използват Сустанон, споделят за солиден прираст на мускулна маса с незначително задържане на вода, тъй като той не ароматизира както Тестостерон Енантата или -ципионата. Много културисти, които ползват тестостерон и се налага да се борят със задържането на вода и повишениете нива на естроген, в действителност предпочитат Сустанон.

 

Дозировка: Обичайният прием на Индужект е от 250мг или 1 мл. изтеглен в инжекция до 1000 мг седмично. Въпреки че induject 250 остава активен до един месец, инжекциите трябва да бъдат поставяни поне веднъж седмично, за да останат нивата на тестостерон устойчиви. Тези, които употребяват за първи път стероиди, могат да очаква да наддадат около 10 килограма в рамките на няколко месеца само като използват 250мг Индужект седмично. По-напредналите атлети очевидно ще имат нужда от по-високи дози, за да придобият желания ефект.


Стероидни схеми и прием: Induject 250 е отличен стероид за основен период. Атлети, заинтересувани от бърз размер и увеличение на сила, намират, че е удачно да се комбинира с орални стероиди като Анаполон, познат и като Анадрол с активно вещество Oxymetholone и Dianabol (Метан). От друга страна Induject 250 също покачва масата в съчетание с Параболан (Trenbolone hexahydrobencylcarbonate), Мастабол TN (Drostanolone propionate) и Винстрол (Stanozolol).

 

Странични ефекти: Индуджект 250 е относително безопасен стероид, освен във високи дози, при които някои атлети могат да изпитат странични ефекти поради повишеното ниво на естроген. С дози, превишаващи 1000 мг на седмица, е задължително да използват антиестрогени като Nolvadex (Tamoxifen) или Proviron (Mаsterolone). Употребата на Induject 250 ще подтисне естественото производство на тестостерон, така че употребата на Прегнил 1500 i.u. или Прегнил 5000 i.u. (HCG-Human Chorionic gonadotropin) или Кломифен цитрат(Serpafar) е препоръчителна в края на стероиден цикъл.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.