ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Hygetropin 200 IU (HGH) Хормон на растежа

Хигетропин е синтетично произведен човешки хормон на растежа, т.н. Somatropin. Съдържа 191 важни за човешкия организъм аминокиселини и представлява полипептиден протеин. В последните години нарасна популярността на растежния хормон като средство за терапия на причинени от възрастта дегенеративни процеси. В този смисъл се приема от  много хора като ключ към забавяне на остаряването (anti-aging).

Повече детайли

ABV0234

580,00 лв

  • Производител: Exact Pharma, China
  • Опаковка: 200 IU (25 ампули x 8 единици)
  • Фармацевтично наименование: HGH (Human Growth Hormon)

 

Обща информация за Хигитропин/Соматропин:

Хигетропин е търговското наименование на синтетично създаден човешки растежен хормон  Соматропин (HGH). Хигетропинът е произведен чрез рекомбинирана DNA технология и е идентичен с естествено произвеждания в човешкото тяло растежен хормон. Съдържа 191 важни за човешкия организъм аминокиселини и представлява полипептиден протеин. В последните години нарасна популярността на растежния хормон като средство за терапия на причинени от възрастта (дегенеративни) процеси. В този смисъл се приема от много хора като ключ към забавяне на остаряването (anti-aging). При човека се произвежда от хипофизата и се освобождава, когато получи съответните сигнали за това като например по  време на тренировка, сън, стрес, ниско ниво на захарта в кръвта (хипогликемия). 

Действие: При възрастните хора човешкият растежен хормон заздравява костите, стимулира увеличаването на мускулна маса, контролира обмяната на мазнините и предпазва кръвоносните съдове от атеросклероза. Важно е да се знае, че освободеният растежен хормон сам по себе си няма директно действие, а стимулира черния дроб да произведе и освободи инсулиноподобен растежен фактор.

Важно: Във връзка с използването му от културисти и спортисти ефектите на растежния хормон са два. Първо се доказа, че последователната употреба на Хигитропин може да подпомогне изгарянето на излишните мазнини в организма. Отчасти този ефект се свързва с повишената способност на организма да гори мазнини и свързва клетки за сметка на въглехидратното горене. Тази загуба на мазнини се дължи на способността на растежния хормон да влияе стимулиращо на триглецирид-хидролизата.

Много потребители се интересуват от способността на растежния хормон да въздейства за бързото зарастване на рани, да подпомага по-бързото отшумяване на травми и да противодейства на появата на нови. Има данни, че подпомага производството и регенерацията на хрущяли. По същество е инсулиноподобният растежен фактор, който стимулира хрущялното развитие. Но той се отделя в по-големи количества от черния дроб като реакция на циркулиращия в кръвта растежен хормон.


Комбинации с Хормон на растежа:

За състезатели и активно спортуващи  е препоръчително растежният хормон да се комбинира с Тестостерон (Testosterone propionate), Винстрол/Стромба (Stanozolol) или Примоболан депо (Methenolone enanthate). Ефектът от Hygetropin 200 i.u. без комбинация е по-слаб и недостатъчно ефективен в спорта.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.