ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Hygetropin 100 IU (Хормон на растежа)

Hygetropin 100 IU (Хормон на растежа) Покажи в цял размер

Хигитропин е търговското наименование на синтетично произведения човешки хормон на растежа Соматропин. Съдържа 191 важни за човешкия организъм аминокиселини. В този смисъл се приема от  много хора като ключ към забавяне на остаряването (anti-aging). Не е токсичен за черния дроб. Не ароматизира.
Повече детайли

ABV0217

289,00 лв

  • Производител: Exact Pharma,China
  • Опаковка: 100 IU (10 ампули по 10 единици)
  • Фармацевтично наименование: Somatrоpin


Обща информация за Хигитропин/Хормон на растежа:

Хигитропинът е растежен хормон, познат под наименованието Соматропин, произведен чрез рекомбинирана DNA технология. Той е идентичен с естествено произвеждания в човешкото тяло растежен хормон. Съдържа 191 важни за човешкия организъм аминокиселини и представлява полипептиден протеин. В последните години нарасна популярността на растежния хормон като средство за терапия на причинени от възрастта (дегенеративни) процеси. В този смисъл се приема от  много хора като ключ към забавяне на остаряването (anti-aging).


Действие: При възрастните хора човешкият растежен хормон заздравява костите, стимулира увеличаването на мускулна маса, контролира обмяната на мазнините и предпазва кръвоносните съдове от атеросклероза. Произвежда се от хипофизата и се освобождава, когато получи правилните сигнали за това, а именно: по  време на тренировка, сън, стрес, ниско ниво на захарта в кръвта (хипогликемия). Важно е да се знае, че освободеният растежен хормон сам по себе си няма директно действие, а стимулира черния дроб да произведе и освободи инсулиноподобен растежен фактор.


Във връзка с използването му от културисти и спортисти ефектите на растежния хормон са два. Първо се доказа, че последователната употреба на Хигитропин може да подпомогне изгарянето на излишните мазнини в организма. Отчасти този ефект се свързва с повишената способност на организма да гори мазнини и свързва клетки за сметка на въглехидратното горене. Тази загуба на мазнини се дължи на способността на растежния хормон да влияе стимулиращо на триглецирид-хидролизата.


Важна информация: Много потребители се интересуват от способността на Хигитропин да въздейства за бързото зарастване на рани, да подпомага по-бързото отшумяване на травми и да противодейства на появата на нови. Има данни, че подпомага производството и регенерацията на хрущяли. По същество е инсулиноподобният растежен фактор, който стимулира хрущялното развитие. Но той се отделя в по-големи количества от черния дроб като реакция на циркулиращия в кръвта растежен хормон.

Доказано е също, че хормонът на растежа има положително действие върху еритропоезата, т.е. върху образуването на червените кръвни телца. Те от своя страна пренасят кислорода в кръвта и по този начин увеличават издръжливостта на атлета и усилват анаболния ефект.


Дозировка: Дозирането е индивидуално, но всеобщото физическо подобрение е неоспорим факт.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Странични ефекти: Не е токсичен за черния дроб. Не ароматизира.

Потребители закупили този продукт са купили също: