ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Humatrope 72IU (Lilly) HGH 24mg

Humatrope 72IU (Lilly) HGH 24mg Покажи в цял размер

Humatrope e синтетичен хормон на растежа с изпитани качества и съдържа 72 единици Соматропин в 24мг. вещество. Хуматроп се използва за лечение на различни заболявания-вродени или генетични отклонения- както и за повишаване на спортните постижения на световната арена. ТОП цена за растежен хормон! 

Повече детайли

ABV0335

429,00 лв

Намалена цена!

-120,00 лв

549,00 лв

Производител: Lilly Icos, Turkey
Опаковка: 1 пълнител от 72 единици/24мг. HGH прах и разтворител
Фармацевтично наименование: HGH, Somatropin

Обща информация за Humatrope (HGH-Хормон на растежа): 

Хуматроп е синтетичен растежен хормон, произведен чрез рекомбинирана DNA технология и е идентичен с естествено произвеждания в човешкото тяло хормон Соматропин. Често се предписва на деца, които страдат от смущения в растежа, или на възрастни, които имат недостиг на растежен хормонТой е комплексен хормон от протеинов тип. Отделя се от хипофизната жлеза. Неговата основна роля е да стимулира клетъчния растеж, клетъчната репродукция и регенерация. Растежният хормон може да взаимодейства с всички типове клетки в човешкото тяло. Например, може да възпроизвежда или регенерира мозъчни клетки. 


Съдържание: Представлява 24мг. Somatropin в концентрация от 72 единици в една ампула с прах и разтворител за инжекционно, подкожно приложение. Дозировките са строго индивидуални според целите, теглото и общото физическо състояние на приемащия го. 


Действие на хормона на растежа: HGH отговаря за растежа на костите както и за белтъчната и въглехидратна обмяна в тялото. Той се отделя от предния дял на хипофизата (аденохипофиза).  Важно е да се знае, че освободеният растежен хормон сам по себе си няма директно действие, а стимулира черния дроб да произведе и освободи инсулиноподобен растежен фактор. Ефектът му се изразява в повишаване на метаболизма и особено на белтъчния синтез.

 

Комбинации за състезатели/активно спортуващи и приложение: Хуматроп е препоръчително да се комбинира с Тестовис (Testosterone propionate), маслен Винстрол TN (Stanozolol oil) или Примобол 200 (Methenolone enanthate). Ефектът от Humatrope 72IU на Lilly в комбинация е в пъти по-силен и ефективен в спорта. Има два начина на приложение на Хуматроп: след смесването на праха и разтворителя, можете да изтеглите съдържанието със спринцовка или с писалка и поставяте подкожно.  

 

Важна информация: Във връзка с използването му от културисти и спортисти ефектите на растежния хормон са два. Първо се доказа, че последователната употреба на Хуматроп може да подпомогне изгарянето на излишните мазнини в организма. Отчасти този ефект се свързва с повишената способност на организма да гори мазнини и да свързва клетки за сметка на въглехидратното горене. Тази загуба на мазнини се дължи на способността на растежния хормон да влияе стимулиращо на триглецирид-хидролизата. Приложението на растежният хормон в бодибилдърските среди е масово явление през последните 20 години и в България. Публична тайна е, че личности с големи финансови възможности прилагат HGH, защото забавя процеса на стареене на клетките и има видим подмладяващ ефект още след първите няколко седмици на прием.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странични ефекти: Растежният хормон няма странични ефекти, когато се прилага според упътването, с прецизност в дозирането. Потребители закупили този продукт са купили също: